IRC-Galleria

PäivitystäKeskiviikko 17.10.2007 15:26

Mene osoitteeseen http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri ja saat sinun ja ystäväsi suhteesta tärkeää informaatioita. Tämän jälkeen haasta tietenkin yksi tai useampi kaverisi leikkiin mukaan ja linkitä hänelle merkintäsi ja kopioi nämä säännöt. ja saat sinun ja ystäväsi suhteesta tärkeää informaatioita. Tämän jälkeen haasta tietenkin yksi tai useampi kaverisi leikkiin mukaan ja linkitä hänelle merkintäsi ja kopioi nämä säännöt.


Risto - Imppu: 30%

Illanvietto venähtääkin lähes parin vuorokauden mittaiseksi hillittömäksi tinaamiseksi, ja molemmat saavat pahimmat morkkikset ja pelkotilat miesmuistiin. Imppu pelkää menettävänsä järkensä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossubattery




Mäksä - Imppu: 75%

Imppu hokaa valtavan hauskan baarireissun jälkeen sammuneen teinipoppoon ja näiden vartioimattoman jättipussin alkoholijuomia, ja kekkerit jatkuvat pitkälle seuraavaan iltapäivään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tislattu krapulahiki






Jossu - Imppu: 53%

Jossu ei huomaa virtsatahroja vaatteissaan vaan dokaa hymyssä suin.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: punaviini






Jomppa - Imppu: 86%

Tästä ei bileet enää parane.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola ilman kolaa








Nysky - Imppu: 47%

Onnistutte juomaan itsenne niin känniin, että sammutte taksiin, ja koska Nysky kärsii vakavista artikulointivaikeuksista osoitetta ääntäessään, kuski vie teidät naapurikuntaan, jonne jäätte iso lasku kourassa krapulaa odottelemaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: umpijäinen lager






Imppu - Annika: 54%

Lähiöpubin happy hour ehtii loppua ennen kuin ehditte paikalle. Annika raivoaa ensin asiasta, mutta jatkatte sitten dokaamista kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: valkoviini






Rauli - Imppu: 95%

Rauli voittaa baarissa tanssikilpailun vilauttamalla loppuhuipennuksena yleisölle ahteriaan ja tienaa tempauksellaan parivaljakolle rutkasti ilmaista juotavaa loppuillaksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jekkubattery






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.