IRC-Galleria

*haukotus*Tiistai 06.11.2007 16:11

Väsyttää ihan törkeesti. Semmosta se on. Onneksi tein puolisentoista tuntia ylimääräistä töissä, niin tänään voi jättää vähän lyhemmäksi päivää ihan senkin takia, että menen Nokialle vetämään circuittia. Se on ihan jees, mutta jos ei ole tarpeeksi puhuttavaa niiden asiakkaiden kanssa, niin voi iskeä ehkä ihan lievän tylsäksi se tunti.

Mietityttää taas vaihteeksi kaikki asiat niin paljon. Vähän kaverit mietityttää. Mikä siinä on, että aina kun yritän kutsua porukkaa käymään, kaikki peruuttaa ne. Viimeistään puoli tuntia sen jälkeen, kun on sovittu aika mennyt. Ihan törkeän raivostuttavaa. Antaa siis olla. En pidä enää mitään.

Meinasin ensin olla suunnittelemassa jotain isoa synttäreille ensi vuonna, mutta en tiedä jaksanko nyt loppujen lopuksi nähdä vaivaa ollenkaan. Siis tiedän, että siihen on aikaa vielä reilusti, mutta niin isojen juttujen suunnittelemiseen ja järjestelemiseen menee aikaa, mitä oikeasti olin ajattelemassa. Pidän itselleni hubat syndet vaan ihan keskenäni, ja lähden Islantiin. //Make it a freak show//

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.