IRC-Galleria

you wanna try it?Torstai 20.09.2007 23:04

aika menee täällä ihan hirveen nopeesti. huomenna oon ollu reissussa 2 viikkoo.

tällä viikolla otin sitten itteeni niskasta kiinni ja rupesin uimaan täällä. näitten reenit on kieltämättä aika mielenkiintosia :D en käsitä miten nää pystyy reenaa vaan 3 kertaa viikossa ja paukoon sellasta tahtia. kaikkein eniten jokeria on että näilllä on vaan kaks vauhtia. tasasen tappava, sellanen II+ ja sitte "schnell" jota saatetaan yhtä-äkkiä vetää keskellä reeniä joku 3x400. yritin vähän kysellä että mitä ne hakee tolla kovalla, mutta se on vaan kuulemma niin kovaa kun pääsee :D että sellasta. naama punasena mennään. huomenna taas.

koulussa on ollu ihan perusjees, en edelleenkään ymmärrä ihan kaikkee mutta kokoajan helpottaa. oon joutunu jo pari kertaa sanomaan jotain saksakskin! vois kyllä alottaa ton saksan kanssa ihan tosissaan yrittämisenkin joskus. koulussa on hassua, kun näillä peruuntuu ihan hirveesti tunteja. sit pitää vaan istua ja venailla seuraavaa. ens viikolla on joku special-viikko ja peruuntuu joku 15 tuntia, pitää sitten yrittää keksiä jotain tekemistä.

tänään olin perheen kanssa jonkun hautajaisissa, jota en ikinä ollu nähny :D joku 94-vuotias joka ei kai ees ollu noille sukua, en tiedä miks oltiin siellä sit. sen jälkeen mentiin kouluun 2 tunniks ja sit hannoveriin shoppaamaan. täällä on kivoja kauppoja, mut en kerenny päästä vielä oikein kunnolla vauhtiin. ostin kuitenki 3 paitaa ja kengät. mulla on varmaan 30 paria kenkiä lisää kun tuun takas, niin kivoja ja halpoja ja joka paikassa!

nyt voisin mennä keksiin itelleni jotain ruokaa, noi mun vanhemmat on taas vieläkin töissä. ne tulee yleensä joskus 8-9 aikaan kotiin, helmi varmaan painaa sellasta päivää!

huomenna joshualla grillibileet ja muutenkin alkaa viikonloppu ja jee.
terkkuja kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.