IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kadonneen gerbiiliraadon mysteeriMaanantai 09.05.2011 14:34

Elikkäs, oli sattunut sellaista että toinen gerbiileistäni kuoli. Nyyh itqparq. Okei en hirveesti välittäny kyseisestä yksilöstä. (kamala minä) Mutta tosiaan, se sattui kuolemaan silloin kun en ollut itse kotona, siskoni pakkasi sen erääseen pakettiin jonka kirjekaverini kanadasta oli lähettänyt ja sitten laittanut paketin pussiin ja pistänyt miun takapihalle sen odottamaan hautajaisia.

Mutta sitten, palasin kotia ja hautajaiset joutuivat odottamaan, kun en mönniin ollut ihan heti menossa.
Sitten eräänä päivänä kun vihdoin ja viimein olin mönniin menossa, menin takapihalle hakemaan ruumispakettia. Mutta ihme ja kumma, koko paketti pussineen kaikkineen oli kadonnut!
Ei löytynyt minkäänlaisia todisteita että joku eläin olisi tonkinut paikkoja, ei löytynyt mitään pieniä muovipussin palasia tms.

Hetki sitten, kun henkilö A oli tässä luonani käynnillä, hän sai puhelun ja kävi ilmi että yksi naapureistani oli löytänyt mielenkiintoisen paketin takapihaltaan... : ''D

Hän luuli että joku sairas ihminen on tehnyt hänelle kepposet... hupsista.

Käy ihan sääliksi kun kuvittelen että millaisessa kunnossa dexterin ruumis on ollu ja miten pahalle se on haissut... X''D yäk.

Että näin, mysteeri selvisi osittain. Ainakin sain tietää että ruumis menee turvallisesti kohti kaatopaikkaa....
Luultavasti varikset tai joku isompi otus on raahannut paketin pussineen kaikkineen naapurin takapihalle.


Semmoista tänään.

sit tää normaali valitus osio: raha loppu, ruokaa ei ole, elukoidenkin ruoka on kohta ihan loppu, perjantaihin mennessä on pakko saada jostain rahaa, jotta pääsen Pieksämäelle.
Rahaa SAATTAA tulla perjantaina, mutta se ei ole varmaa... Nyt toivon sormet ja varpaat pystyssä että rahaa tulee, jotta pääsen lähtemään Bakaconiin. TT 3 TT

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.