IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

mähähähMaanantai 26.11.2007 22:32Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 5 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1) Fanni on reipas ja aktiivinen pentu. Oikein leikkisä ja touhukas. ... Ihmisiä kohtaan Fanni on ystävällinen ja tykkää kehräillä sylissä. ...

2) Fanni on meidän vahtikoira: jokainen epämääräinen rasahdus saa sen ... Fanni on myös suhteellisen nopea oppimaan uusia asioita (valitettavasti sillä vaan on aika huono muisti, eikä se kovin pitkää muista uutta opittua, mikä sitä ei tehdä riittävän usein.

3) Fanni on Gordin ja Tintin tytär ja viralliselta nimeltään Siperiankulta Fauna. ... Fanni on yksivärinen, sininen siperiankissatyttö.

4) Fanni on erittäin ihmis- ja eläin rakas. Se tykkää leikkiä ja erityisesti se tykkää meidän gerbiileistä. Mutta ei Fannia kuitenkaan niiden lähelle voi päästää.

5) Fanni on erittäin lapsiystävällinen ja hän antaa lapsien tehdä itselleen melkein ... Fanni on tottelevainen ja herkkä ratsastaa, mutta heti kun suunnataan ...:D nauroin tuota viimistä


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.