IRC-Galleria

sheidi_

sheidi_

polvilleen huora

Nainen ja lumpun/huoran maine!Perjantai 21.12.2007 22:39

Mistä tämä johtuu että mies saa pisteitä jokaisesta naidust mut nainen saa vaan paskan maineen? tätä on varmasti mietitty useinkin, mutta eikö naisilla saa olla ihan yhtä kova halu saada seksiä kuin miehillä? eikö nainenkin saa tyydyttää halujaan ilman että kukaan tulee arvostelemaan??

Kaikkein pahimpia ovat toiset naiset,,,jakavat persettään yhtä paljon tai enemmänki mut on silti varaa tulla soittaa suutaan ja käskee pitää pöksyjä jalassa pikkusen enemmän!! no onhan se helpompi toisesta laittaa paskaa liikenteesee ni kukaa ei sit muista kyseisen henkilön pöksyjen pudotteluja! voin kertoo et itekki oon sortunu tähän mut mietittyäni ja puhuttuani tästä asiasta naisten kanssa jotka ovat joskus laskeneet housunsa jonkun edessä tajusin et ei mulla oo varaa sanoo kenestäkää mtn varsinkaa jos ajattelen et naisilla on yhtä oikeus saada seksiä vaikka sitten joka päivä ja eri mieheltä!

Miehet rupee pitää naista helppona vaikka se onki vaan sitä et naisetki tarvii jonku lähelle ja haluaa et senki tarpeet tyydytetää... Juoru liikkuu tolta saa helposti! mut sehän voi olla et joidenki ulko näkö on mielyttäny ja sille on annettu ja kaikki ei siis saa helpolla saati ollenkaa!!!

miettikääpä sitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.