IRC-Galleria

SIS TÄH?Torstai 09.02.2006 21:36

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman eli paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina kun oon kotona, ni pakko olla telkkari, kone, musiikki, lamput ja kynttilät päällä. Oven on kans pakko olla lukossa, tai ainakin kiinni.

2. Jos kävelen, hypin tai konttaan kadulla, kaupungilla tai missä vaan voin yhtäkkiä alkaa laulamaan jotain laulua. Ja ihan kuuluvasti, joskus ehkä vähän liiankin. ^^

3. Juon yleensä, 3-10 (1,5 litran) pulloa vettä illassa. Pakkomielle :/

4. Kun alotan lukemaan jotain kirjaa, tai lehteä tms. Niin se on pakko lukea kerralla loppuun. Se on aika ironista, koska muuten en yleensä tee mitään alottamaani asiaa loppuun. Jos vaikka teen pitsaa, saatan hyvinkin jättää homman kesken ja lähteä, vaikka ulos hoitamaan huipputärkeitä asioita.

5. Rakastan hankaloittaa toisten elämää. Jokapäivästä elämää.

6. Kun soitan jollekkin, puhun yleensä yli tunnin jotain aivan turhaa jaaritusta. Yleensä voin nauraakkin puhelimessa yli vartin putkeen. :D


Noin, tässä noi nyt oli, yhden extrallakin! Ja nyt tän älyä ja huippuhyvää keskittymistä vaativan haasteen saa:

MiraK
W8m
|-sami
Arddu (ja sähän teet tän!)
^Nennii (teet tän journaliis :p)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.