IRC-Galleria

silverydragon84

silverydragon84

You Never Know..
.. En ole aikoihin tänne kirjoittanut, mitä suotta jollei ole kirjoitettavaa. älä lue seuraavaa mikäli et pidä eläimistä, tai et muuten ymmärrä, miksi jäädä joskus ihmettelemään ja miettimään täysin järjettömältä tuntuvia asioita.

Tänään oli kaunis päivä, juuri omiaan järven jäällä kuljeskeluun. Koira juoksi jaloissa ja nautti sydämmensä kyllyydestä, piehtaroi jäällä ja tutki rantoja.
Näin mytyn kauempana jäällä, lähemmäs päästyäni mytty osottautui ketuksi, tosin kuolleeksi.
Siinä kettu makasi, yksin, hiljaa.
Otin koiran hihnaan jottei se tekisi liiaksi tuttavuutta tuohon henkensä menettäneeseen.
En osaa sanoa, mitä ajattelin ketusta, katsoin vain hiljaa. Teki mieli sanoa jotain tuolle yksinäiselle eläimelle (tässä vaiheessa saatte vapaasti pitää minua hulluna).
Miksiköhän kettu oli kuollut juuri siihen, sitä en saa tietää. Onneton oli kuollut yksin kylmällä järven jäällä, onneksi aurinko teki kunniaa kuolleelle.
Koira pelkäsi kettua, kiersi kauempana, haisteli ilmaa ja halusi mielummin poistua paikalta. Lähdimmekin jatkamaan lenkkiä, ihaillen edelleen kaunista päivää ympärillämme.

Mietin mennessäni ketun onnetonta kohtaloa, no luonto hoitaa, kyllä minä sen tiedän ja niin pitääkin olla. Olen minä kuolleita eläimiä ennenkin nähnyt, en vain tiedä mikä tuossa ketussa oli, sai kovin taas miettimään tätä elämän katoavaisuutta. Kaikki kaunis kuolee aikanaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.