IRC-Galleria

nyt jaksaa kirjottaa..Tiistai 20.11.2007 15:25

..eli OsCruise´07

Dösä starttasi hyvinkään kauppiksen pihasta sunnuntaina 18.11.07 klo. 14.00 kohti turun terminaalia.
Matka Turkuun sujui hyvin rattoisasti ; musiikkia/laulua löytyi joka lähtöön. Myös ensimmäiset korkit/tölkit suhahtivat auki malttamattoman nopeasti.
Tanssia,höpöttelyä,jännistystä,levottomuutta ja humalaa esiintyi matkalla vaikka minkä näköistä.
Odotuksemme palkittiin,Turun terminaali näkyi edessämme,viel n. tunti odottamista ennenkuin laivaan olisi asiaa. Käytiin tupakalla ja jännitettiin olisiko tullin kohilla turvatarkastusta ja mitä tapahtuu jos jää kiinni alkoholin "salakuljetuksesta" laivaan.
Saimme liput ja alkoi armoton rynniminen terminaalin aulaan valvojien opastuksella. Terminaalissa törmäsimme BB-Einariin (eino1suuri),alkoi armoton huutaminen "einarinaripierijapani" jne..
..Vihdoin laivassa,turvatarkastusta ei näkynyt ja seuraavaksi hyttien metsästäminen..hytti jaot oli menossa päin persettä,mun hytti sijaitsi toisella puolella laivaa missä muut oli + kaiken lisäksi olin joutumassa yksin 3 jätkän kans samaan hyttiin,jes! noh,vaihdoin kortin ja steppasin kavereitten luo.
saatiin kaikki samaan hyttiin kenen pitikin ja sitten alkoi meikkaus,vaatteiden vaihto + hiustenlaitto.
kellohan oli tässä vaiheessa n. 15.30 ja kukaan ei ollut enään selväpäätä nähnytkään.
20.30 lähdettiin "kiertelemään" laivaa,mutta nokka näytti suoraan kohti discoa,järkkärit yritti jopa huijaa meitä että peiffit ois jees,mut vitsiks se meni.
tanssittiin ensimmäiset puoli tuntia,jonka jälkeen juomaa ja rahaa alkoi hupenemaan + kaikki humaltui aika pikaista vauhtia.
miljoonat muuvit vedettiin ennenkuin karaoke alkoi ja pakotettiin sitten jenny laulamaan. meni hetki ennenkuin meidän tähtilaulaja pääs vuoroonsa ja senki pilas joku juntti,noo se jätkä sai maistaa muijien kuritusta ; huusin ääneni käheeks,marin kans mätkittiin sitä vuorotellen,kunnes mun pelastavaenkeli (sillon se oli viel jätkä muitten joukossa),tuli kysymään mikä on meneillään,no raivosin siinä sitten hetken ja kerroin koko asian,ennenku se jätkä pyys mut juttelemaan sen kans sinne baarin hiljasemmalle puolelle ja rauhotteli. Sit se ilonpilaaja yritti tulla pyytää anteeks,paljon ei anteeks antoa herunu mun osalta,argh. Jennyn kanssa vielä sekoiltiin jtn omia,juostiin päin seinää ja kontattiin rappusia alas,että päästiin takas baariin,järkkäreil oli hauskaa meijän kustannuksella :( No sen jälkeen ilta jatkui ihan normaalisti,paitsi että jenny + riia katos illan jossain vaiheessa johonki..olin kait siin vaihees minnan kans muuvaamas.
no armoton juominen jatkui ja tanssi..päätin lähtee käymään hytissä vissiin jonnan kans?
saatiin jenny ylös,riia jäi viel tekemään välikuolemaa..
päästiin takas baariin,niin minna katos..eipä se neiti kauaa kerenny nukkumaan ku päästin ninnin meijän hyttiin,se herätti minnan ja sehän nous pikasesti ylös. tän jälkeen on iso musta aukko,aamupalaan asti joka käytiin syömässä klo 06.00 = sikailua,huono vointisuutta,naurua,hiukan yliväsymystä jne..
n. 08.00 päästiin hyttiin "nukkumaan",riehuttiin n. tunti vielä.. sen jälkeen minna rupes puhuu unissaan ja sekoili myös unissaan jtn omia ; rämpytteli valoja ja höpötteli niin kauan kunnes riia sain valot kiinni,sit tuli hiljasta..
11.00 kello soi ja noustiin ylös,minä,jenny ja riia vielä iihan humalassa ja mun suusta kai tuli taas joku super fiksu lause. vuorottelen laitettiin ittemme kuntoon ja koitettiin selvitä.
kerrattiin edellis illan tapahtumia ; jenny oli baarista lähteny hyttiin ja fiksuna tyttönä laattaillu ostoskäytävän roskiksiin.
n klo. 17.00 oltiin takaisin turussa ja armottomalla kiireellä juostiin bussiin. Bussimatka taittui laulaessa ja joidenki känniseikoilulle nauraessa.
Oltiin hyvinkään kauppiksen pihassa n. 20.15,kaikki rättiväsyneitä ja tyytyväisiä reissuun.

KIITOS KAIKILLE SEURASTA,oli mahtava reissu ja varmasti vuoden päästä uudestaan! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.