IRC-Galleria

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kuvittelen usein asioita, jotka VOISIVAT tapahtua ja mietin mitä siinä tilanteessa sanoisin ja tekisin. Tästä syystä naureskelen usein itsekseni...Oma kiva on kivointa kivaa tai jtn..

2. Koska mulla OLI joku juttu mun avainten kanssa ja aina kun lähdin baariiin niin ne muka katosivat tai ainakin etsiskelin niitä koko ajan muiden hermostuessa vieressä :D:D:D. Nykyään köytän ne kiinni laukkuuni, ettei ne "katoa" ja säästän näin omia ja muiden hermoja :P...

3. Ostin ylppäreitä varten 2 kynää; vihreän bilsaa ja sinisen mantsaan varten...hieman taikauskoinen kun olen, niin menin ihan paniikkiin kun vihreä kynä ei kotona toiminutkaan. Tän takia se bilsa SALEE meni niin ku meni. Hemmetin kynä!

4. Pohdiskelen usein elämän tarkoitusta

5. JOKA KERTA kun avaan bilsankirjan, nukahdan...


En jaksa haastaa ketään, kun kaikilla on jo tää tai ne ei halua, että niitä hasteaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.