IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

sinppa_

sinppa_

Spiral out. Keep going.

Uusimmat blogimerkinnät

Hienoa, YLETiistai 27.11.2007 23:27

Hienoa veto YLEltä, täytyy ihan onnitella.

@Iltalehti.fi: (http://www.iltalehti.fi/uutiset/200711276905817_uu.shtml)
"Yleisradio jatkaa taloutensa tasapainottamista karsimalla nuorille suunnattuja palveluitaan.".

"Tavoitteena on päästä eroon YLE:n digitaalisia lähetyksiä vaivaavista tekstitysongelmista. YLE TV1 -kanavalla käytetään perinteistä kiinteää tekstitystä ja rinnakkaisella TV1-kanavalla digitaalista tekstitystä."

"Ensi vuoden syyskuun alussa YLE Extralta vapautuvalle kanavapaikalle siirtyy SVT Europa -kanava."


Harvemminpa tulee televisiota katseltua, mutta silloin kun se on auki, on kanavana melkeinpä valtaosan ajasta Extra. Siis silloin kun sieltä tule jotain muutakin kuin se mielensäästäjä :)

No, turha odottaa mitään keikkoja tai muita livesettejä nähtäväksi samaan tahtiin enää. Tuskinpa uusia musiikkivideoitakaan juuri pääsee näkemään, vaikka ohjelmistoa on luvattu siirtää muille ylen kanaville.

Ihmetelkää siellä sitten, miksi tv-lupavastaisuus kasvaa. Mistäköhän se voisi johtua? Joopa joo, tästähän minä haluan maksaa. Lisää ruotsalaisia kanavia, vähemmän viihdettä suomenkielisille nuorille, kthxbye.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.