IRC-Galleria

sonjamäään

sonjamäään

vvw<3

vääryttä perkeleMaanantai 18.07.2011 01:09

Mitä pojat eivät tunnu millään ymmärtävän tytöistä?
1. Me tytöt oikeasti rakastamme sitä että kehut meitä, et voi koskaan kehua meitä liikaa, mutta älä koskaan valehtele. Jos olemme mielestäsi kauniita sano se!
2. Kaipaamme romanttisia iltoja, ruusuja, kynttilöitä ja kaikkea mahdollista, et kykene liioittelemaan! Lähdemme kyllä sinne jääkiekkomatsiin, jos muistat välillä meitäkin.
3. Rakastamme vaatteita, meikkejä, asusteita, ja itsemme laittoa, se kuuluu naisen luonteeseen, syyttäkää hormoonejamme, elkää meitä! Meillä on luontainen tarve saada laittaa itseämme, emme siis ole automaattisesti pissiksiä tai lissuja.
4. Jos haukut meitä pissiksiksi ota huomioon että pissis meinaa sitä etä vetää siideriä, viinaa jne, polttaa, ja on sängyssä joka toisen pojan kanssa! Melkein kukaan ei ole sellainen.
5. Mietimme yllättävän paljon sitä milloin olemme valmiita seksiin, se pelottaa meitä. Emme halua myöntää sitä, yritä silti ymmärtää. Älä pakota meitä, kyllä me sitten suostumme kun olemme valvoneet pari viikkoa putkeen sitä ajatellen.
6. Jos itkemme, parasta mitä voit tehdä on halata meitä, kukaan tyttö ei silloin esitä mitään, vaan kaipaa kamalasti hellyyttä. Jos autat meitä kun olemme surullisia emme unohda sitä :)!
7. Heitämme kyllä läppää, mutta emme tajua jos joku loukkaa teitä, teidän on sanottava se. Käyttäydytte kuin mitkäkin kovikset, joten emme tule koskaan ajatelleeksi että loukkaantuisitte.
8. Jokainen haukkumisesi sattuu meihin ja kovaa! Yritämme kestää sen, mutta olemme teitä herkempiä ottamaan asiat henkilökohtaisesti.
9. Älä huomauta jos rintamme ovat pienet! Ottakaa huomioon että ne saattavat kasvaa viellä 17 vuotiaaksi, emme voi sille mitään!
10. Kärsimme todella paljon siitä jos olemme lautoja vielä kaksitoista vuotiaana, ja tuskastelemme pienten rintojen kanssa, enemmän kun uskottekaan!
11. Muista kehua meitä ainakin kerran päivässä.
12. Käymme shoppailemassa mielummin kavereiden kanssa, emme edes kaipaa sinua mukaan, jos et halua.
13. Nolaamme itsemme helposti sanomme usein jotain todella tyhmää jos olemme ihastuneita poikiin. Tunnemme nolanneemme itsemme jos ihan pienistä asioista, yritä peittää mokailumme niin et uskokkaan kuinka kiitollisia olemme!!
14. Tulemme T-O-D-E-L-L-A helposti mustasukkaisiksi, muista kehua meitä tarpeeksi ja olla aina huomaavainen jos seurassa on muita, varsinkin jos he ovat tyttöjä, tunnemme olomme todella epävarmaksi. Muista kertoa että olemme paras tyttö tässä maailmassa.
15. Haluamme muistaa syntymäpäiväsi joten kerro siitä kuukausi etukäteen, muutamana vuonna, sitten muistamme sen koko loppu elämämme.
16. Ystävänpäivä on todella tärkeä juhla meille!
17. Arvostamme jos muistat meitä synymäpäivänä ja jos edes onnittelet nimipäivänä olemme hyvin otettuja.
18. Vaikka pitäisit pitkähiuksisista tytöistä ja leikkaisimme hiuksemme lyhyiksi, älä huolestu haluamme kokeilla uusia tyylejä, etsimme itseämme. Hiukset kasvavat muutamassa kuukaudessa takaisin.
19. Haluamme rehellisiä mielipiteitä jos kysymme jotain, mutta jos totuus on karu, sitä saa ihan pikkaisen kaunistella, emme suutu siitä.
20. Luultavasti puutumme ulkonäköösi, se ei tarkoita ettet kelpaisi tuollaisena, meillä on vain luontainen tarve laittaa sinua vähän siistimmäksi.
21. Hoida ulkonäköäsi, mutta älä mene liiallisuuksiin, tykkäämme lihaksikkaista ja luonnollisista miehistä.
22. Sinun on jaksettava nostaa meidät ja kantaa meitä sylissäsi, ajattele jos et jaksaisi kantaa meitä kynnyksen yli häissä, niinkun Tuksulle kävi??
23. Vaikka meillä olisi silikonit, se ei tarkoita että hankimme ne seksiä varten, haluamme vain näyttää paremmalta, emme silti ole sen "halvempia".
24. Haluamme olla täydellisiä juuri sellaisena kun olemme, älä kerro meille heikkouksistamme jos emme kysy.
25. Meistä on ihanaa halailla julkisella paikalla!
26. Joskus mekin sekoilemme, varsinki bileissä emme ole aina ihan omia itsejämme.
27. Tahdomme sinun huolehtivan meistä ja pitävän aina meidän puoltamme.
28. Viihdymme homojen seurassa, koska he ovat naisellisia, he ovat meille kuin tyttökaverit, emme halua sinun TODELLAKAAN olevan samanlainen!
29. Jos halaamme sinua, HALAA TAKAISIN :D!
30. Takaapäin yllättäen tuleminen ja halaaminen on meistä ihanaa.
31. Ei haittaa jos läpsit meitä peffalle, kunhan muistat että emme jaksa sitä jatkuvasti.
32. Fyysinen kontakti on ihanaa, ja pidämme istua sylissäsi, ja olla lähekkäin vaikka puhumatta, kuinka ja kauan. Rakastamme kun annat kätesi vaeltaa pitkin selkäämme, vatsaamme, jalkojamme tai naamaamme, mutta pyydämme elä hiplaa liikaa rinojamme, se on meistä ahdistavaa!
33. Pidämme fyysisestä kontaktista enemmän vaatteet päällä.
34. olemme usein tosi huonoja suutelioita, opeta meitä, olemme kiitollisia, kun ei tarvitse enään opetella pehmolelujen kanssa.
35. Haukumme itseämme usein ilman että oikeasti edes tarkoitamme sitä... kestä se, riittää että sanot kerran että olemme väärässä, emme halua riitoja.
36. Vihaamme pervoilua!! Tietyissä tilanteissa se on hauskaa, mekin vitsailemme sillä paljon, mutta jossain menee raja, me yleensä vain nauramme kaikelle, emme halua sinun esittävän että tyydytät itseäsi tai mitään, se on ÄLLÖÄ!!
37. Emme vaadi täydellisyyttä, mutta tietyissä asioissa on pysyttävä.
38. Emme halua nalkuttaa, mutta kun et kuitenkaan muuten usko.
39. Jos et osaa jotain pyydä apua, meistä on kivaa auttaa.
40. Auta meitä vaikkemme tarvitsisi apua, on vain ihanaa olla kanssasi :D
41. Romanttiset herrasmiehet ovat ihania

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.