IRC-Galleria

EDORF - LÄHTÖSI JÄLKEENKeskiviikko 21.12.2005 05:58

nyt tahdon kysyy sulta vaan vieläkö kaipaat, vielä joskus mua muistelet, vietätkö aikaa ja tiedätkö lainkaan kuinka sua rakastan ja miten paljon sattuu kun tiedän etten sua takas saa. miten paljon tahtoisin vaan ollla lähelläsi, käsi kädessäsi, kuulla lämmön äänessäsi, mut kai meidän on tarkotus erilään nyt kulkee eri tuulet tuntee silmät eri sängyis sulkee. jotain tadon silti aina merkitä myös sulle (blablaa...)

itken sun tähtesi jälleen, on pimeempää sun lähtösi jälkeen. miks viileni ja vältteli tälleen, tuskaansa on aivan turha kätkee sisälleen. haluun kuulla äänesi jälleen, on hiljaista sun lähtösi jälkeen ja nyt kun sydän kaipaa taas sua, vaikken takas saa sua aina rakastan sua.

mietin niit aikoja ja sit sua salaa kaipaan viereeni, mut vaikkei sun kaa olla enää nytte yhessä tahdon jotain pitää hengissä ja elää..(blaablaa) ..... tutut sanatkaan ei enää tunnu samalta vaan uuvuttavalta ja hymyilyki tuntuu pahalta. mutku halataan ystävinä turtuu haavat ja samaa...... (jotain)

mut vaikka vuoksesi itkenki edelleen joskus kaipaan sua lohduks, tiedän et vaik just ollaa(jotakiiii BLAA) vain muistoni voi enää tuoda takas ne hetket jotka vietin kun olin sun luonas rakas. vielki muistan kuinka painoit hiljaa huulet mun suulle. mun sydän ei koskaan kuulunu muille kun sulle

itken sun tähtesi jälleen on pimeempää sun lähtösi jälkeen miks viileni ja vältteli tälleen tuskaansa on aivan turha kätkee sisälleen haluun kuulla äänesi jälleen on hiljaista sun lähtösi jälkeen ja nyt kun sydän kaipaa taas sua vaikken takas saa sua aina rakastan sua

hämmennys ja pelko molemmat elämään liittyy, mut kaikki sekava lopulta selvänä piirtyy. ei ikin voinu arvata toiseen et tänään kiintyy. ei menetä mitään vaik täytyy eteenpäin siirtyy. vaik nyt on onnistunu kai päästämään irti tunteita sua kohtaan tuun aina säästämään silti pienet hetket sun kaa on mua opettanu eniten.

paljon asioita oppii arvokkaana pitämään sen arvoisena pidän mieltä valloittavaa ikävää en haluu koskaan joutuu kadottamaan mitä mä oon saanu sydäntäni pahoin(en osaa SANOJA).

sanoja en osannu mut biisi oli: edorf - lähtösi jälkeen

ihana biisi ja paljon merkitystä. ehkä joku ymmärtää tarkotuksen<3
vaikka se ei haluisikaan..

kello on paljon ja olo sekava. mut nyt vasrmaan nukkuun. moi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.