IRC-Galleria

huoh.. mut haastettiii!!Sunnuntai 29.01.2006 00:59

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. kaikki tän vissii tietää.. mä (vissii sit kai) laitan ketsuppia lähes joka ruokaan.. :D paitsi tietys kalakeitto jne.. koska kalaa en syö.. :D paitsi jotain halpis kalapuikkoi med ketsuppi.. koska ne ei maistu kalalle :D kandee myös koklaa donitsei med ketsuppi.. tai joulutorttu ja täytteeks lauantaimakkaraa.. ja the best is hk blöö ja mansikkahillo.. :)

2. aina ku mä istun ni mä vemputan mun jalkoi.. silleee.. ku oon rauhaton sielu tj.. hermostos vissii jotain vikaa tj..

3. ruokaa ruokaa... mä oon kova pelleilee ruoan kanssa.. joskus heses/mäkis tilaan 2 hampparia että saisin tehtyä niistä yhden.. hyvän 4x juustohampparin saat tehtyä kerroshampparist ja tuplajuustost ku siirrät ne pihvit ja juustot kerroshamppariin.. tai sit mä vaan poistan sen päällysen kerroshampparist ja käännän sen keskijutun ympäri ni kerroksest tulee tuplajuusto.. :D ja mulla o tapana myös tehdä sillee et syön ekana ja juon vasta lopuksi.. eli mun juoma o koskematon lähes koko ruokailun ajan :D ja nakkikioskilla tilaan makkispekkiset tublamakkaroil ja aurajuustolla.. ensin hävii ranskikset ja viimiseks jätän kaikki makkarat :D en syö vasta ku makkarat lopus.. en edes maista onks ne minkä makusia..

4. nukun talvisin yleensä olohuonees parvekkeen oven lähellä... ja pidän sitä auki.. mulla o aina kuuma nukkuessa.. jotkut väittää et meil o aina aamusin kylmä.. mut en o kyl sitä ite huoman.. peittoki o aina aamusin lattial :D

5. sit yks outo tapa o se et herään aina välil pari h ennen ku pitää lähtä kotoonta sitä varten et meen kylpyyn.. tai sit vaan meen lämmittää lavuaariin käsiä sellaseks 30-45min.. :D juokseval vedel of coors.. kyl suomes vettä löytyy :DD ja tähä samaa voi lisätä myös sen et.. outo tapa o kans se et pystyn nukkuu pommii aika helpost.. pari kertaa myöhästyn soittotunnilta, vaikka se o alkan puol 3.. :/

ja seuraavat uhrit ovat:

HoffHani <3 Hoffnari
Rakkauskone <3 LoveMachine
Terhi <3 Milonga
Rölli <3 Totoro
Themsula <3 Themee^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.