IRC-Galleria

suckingcupghost

suckingcupghost

it's okay to be gay.

Dodih!Maanantai 01.06.2009 07:20

Perjantai:


Päivällä (klo 12 aikoihin) keskustaan näkemään Ritaa. Siellä hengailtiin ja syötiin jäätelöitä ja kateltiin kenkiä ja tietysti puhuttiin tyttöjenjuttuja ^^ Oli tosi hauskaa vaihtelua poikien seurasta, ja siinä samalla törmättiin äitiin joka venas bussia, sitäki kiva joskus nähdä :D Sitten puol 4 bussilla kun Rita karkaili kotiinsa, soitin Makelle joka ilmoitti olevansa Samin kanssa torilla, Piazzan terassilla (jonka sijaintia kukaan ei tiennyt, kaikki sekoitti sen Muailmannapaan). Sinne siispä, siellä porukkaan liittyi Inka (sekä Samuli ja tämän kavereita pyörähti siinä pikasee), iskä kävi terppaamassa mutta karkas parissa minuutissa ja näin.. Pojat oli jo mukavasti vauhdissa, ja minä vaan popsin mansikoita.
Sitten kun kello läheni jo kuutta, Teppo tuli kuskailemaan meitä taas kerran. Siinä sitten ajeltiin ja huudatettiin musiikkia ja Kimmo soitteli (puhuminen oli hieman hankalaa kun musiikki oli niin kovalla) ja Inka kiipes ikkunasta ulos ja sitä rataa :'DDD Sitten siitä Vuorelan kautta ajeltiin (+ Henkan kautta [Make osti keikalle liput]) Valkeiselle, missä Teemu ja Salla ja Laura olikin, siellä ehkä puoli tuntia kerettiin olla kun piti toria kohti lähteä ajamaan, keikka oli alkamassa.
Turmion Kätilöt oli yllättävän hyviä ^^ Ehkä se musiikki ei oikei iskeny, mutta se fiilis mikä siellä oli, veti mukaansa :D Samikin oli niin koomisen näkönen riehuessaan siellä kaikkien hevareitten keskellä. :D Pelkäsin jääväni isojen heviheebojen jalkoihin, mutta empäs jäänyt ^^ Tosin äijät oli melko hikisiä lopussa, ja sekös olikin kivaa kun semmonen n. 200kg pallopoika tulee päälle hiki valuen :S Jossai vaiheessa Teppo soittaa minulle (Make ei omaan puhelimeensa osannut vastata), mutta eipä siellä tietenkään kuule mitään kun hirvee mekkala, huusin vaan puhelimeen että laittaa viestiä.. Keikan jälkeen siispä yrjöpuistoon, missä Teppo oli serkkunsa kanssa jo _melkoisessa_ tuiskeessa.. Siinä vaiheessa matkassa siispä oli minun lisäksi Inka, Make, Sami, Teppo ja Jarno.
Ei kauaa, kun hajaannuttiin taas, toiset halus Kikkeliin ja toiset Virtaseen. Minä, Inka, Make ja Sami siispä Virtaseen-> Pelotti ettei pojat edes pääse sisään, mutta kuin ihmeen kautta molemmat sai itsensä kasaan juuri mukavasti poken edessä. ^^ Siellä törmättiin Jaakkoon ja Pinjaan ^__^ Tanssittiin ja pidettiin hauskaa (jossai vaiheessa Inka katos jonkun äijän mukaan vissiinki), lähdettiin pois kolmen aikoihin, hakemaan grilliltä ruokaa ja lavalle syömään. Teppo liittyi porukkaan, ja hetken päästä myös pizzansa kanssa Jarno. Siinä sitten lavalla hengailtiin sopivan aikaa, tyypit riehu ja minä hajoilin..
Teppo hajotti nilkkasa hyppäämällä lavalta alas ja Sami "kusi" housuusa (Jotenki ne riehu ja onnistuvat roiskimaan kaljaa sillä tavalla että näytti siltä :D Siinä vaiheessa, kun vatsalihakset kramppas, lähettiin taksijonon suuntaan, siihe ilmesty jotai Tepon ja Jarnon kavereita joista joku yllättäen ties minun nimen, menin shokkiin. :o Olin vaan hieman yllättynyt, kunnes selvis että se oli 7lk puol vuotta minu kanssa samassa koulussa, sitten muistin :D Ei näyttäny äijä enää yhtään samalle ku sillo ^.^ Niinh, tyypit siispä lähti taksilla Petosen suuntaan, Tepon luokse, ja minä lähdin kodin suuntaan. Kotona suoraan nukkumaan->


Lauantai:


Herään joskus niiiiin väärään aikaan, että lähikauppa on jo kiinni, ja Make kerennyt niiin raivostua minulle. Hiukset, vaatteet, meikki ja sitten pyörän selkään ja keskustaan, Siwasta pari lonkkuu ja kohti Vänäriä ^^ Siellä oli Make, Sami, Teppo, Ville ja Villen kavereita reilusti (mm. AP jonka viimeks näin ehkä 7lk, joka tuli heti halailemaan XD). Se seura ei oikein innostanut, jotenka me (mii, Make, Teppo ja Sami) vaihdettiin paikkaa vielä rannemmalle (itseasiassa laiturille) jossa oli Samuli ja jotai.. eipä siinäkää kovin kauaa jaksanu -96 pissiksiä katella kun päätettiin lähtee koko Vänäriltä pois.
Keskustan kautta Valkeiselle o/ Keskustassa käytiin Mäkissä ja sitten sinne Valkeiselle -> Siinä matkalla pojat rupes riekkumaan ja Tepon eilen rikki mennyt nilkka tuli taas kipeeksi ja Make joutui sitä loppumatkan raahaamaan perässään. Eihän siinä, Make pitää huolta kavereistaan ^^ Sitten Valkeiselle kun selvittiin, löydettiin kaikkia kavereita hengailemasta, oli Mikkoo ja Mirkkua ja Pinjaa ja myöhemmin myös Teemua ja isoa Mikkoa ja Ainoa.. Ja Maken vanhat luokkakaverit RP ja Allu ilmestyi seuraan myös, ja ne molemmat muisti minutkin :o Vaikka ne oli Maken kavereita yläasteella, mikä meinaa että minä olin semmonen pikkunen ala-asteelainen.. Olin kuulemma söpö sillon o/
Siellä hengailtiin ja höpöteltiin ja tehtiin mitä mieleen juolahti, kunnes jossain välissä jotkut randomit rupes tappelee siinä ihan meijän vieressä ja minä menin paniikkiin, niitten meno näytti niin kamalalle että en halunnu jonkun meistä joutuvan siihen mukaan :S Mutta onneks Make ja Teemu on sen verran kokeneita tommosissa itsepuolustuslajeissa että vaikka ne pari örriäistä oiski tullu siihe meille aukomaan niin ei meille tytöille ainakaa olis mitenkää käyny (+ RP lupasi suojella yksinomaan minua niiltä heeboista jos jotain kävis ^^) Eipä ne heebot onneks meijä kimppuu tullu (Y)
Siitä sitten ilta vielä jatku, ja ihmiset alko humaltua ja joku porukka päätti pystyttää nuotion suoraan siihen rannalle, eihä siinä, ku ei kerran poliiseja näkyny eikä ilmaantunu.. Siellä se palo vielä sillo kahen aikaan kun me päätettiin siirtyä takas torille. Siellä sitten eka Suomi-grillijonoon, joka oli niin pitkä että päätettiin Mäkkiin mennä, missä jono oli ihan yhtä pitkä, joten vielä kerran vaihdettiin jonoa, mentiin Rakkauspizzaan (= Atlantis). Niitä pizzoja mentiin sitten torilavalle mutustelemaan->
Sitten kohta kotia kohti nukkumaan.. Matkassa siinä vaiheessa siispä Make, Ville ja Sami. Eipä ne vielä nukkumaan ruvenneet, vaan parvekkeellahan sitä vielä musiikkia huudatettiin ja hengailtiin, kunnes Make heikoimpana eka meni tutimaan. Siitä sitten kohta tippui myös Sami ja Ville, minä katsoin vielä pari jaksoa animea ja rupesin itsekkin nukkumaan.

Päivällä kun herään, Ville oli jo karannut ja kyläilemään oli ilmestynyt Teppo, AP (ei siis sama AP joka oli Vänärillä) ja sen tyttöystävä. Eihä siinä mitään, melko täydellinen viikonloppu, mainio aloitus kesälomalle ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.