IRC-Galleria

suorastas

suorastas

sanoo: miksi tässä on tämmöinen

Blogimerkintä

- Vanhempi »

NööhMaanantai 31.10.2005 22:23

Huomasin sitten että miekin voin raapustaa tätä kun oon joskus sillontällön irkissäkin käyny.
Mun mielestä kyllä blogit on ihan arsesta enkä kyllä jaksa niitä koskaan lukee mut aattelin et niitten kirjottamisen täytyy sikahauskaa kun ihmiset niitä jaksaa raapustaa.
Ei mun elämäs kyllä mitään kummempaa tapahru ainakaan sellasta että se vois erityisemmin ketään muuta kiinnostaa semmosia tavallisia juttuja vaan treenejä,soittotunteja,koulua ja sellasta. Miks ihmeessä siitä pitäis toisille kirjottaa kun kaikki muut tekee ihan samoja juttuja.
Just tän takia blogit on musta niin kummallisia miks pitäis lukee toisten ihmisten tekemiä ihan tavallisia juttuja. Tietysti on poikkeuksia kuten Juoppohullun päiväkirja mutta se onkin jo ihan toinen juttu. Emmä tajua miks jotain kiinnostas se että pesinkö mä tänään hampaat vai en tai että sainko bilsan kokeesta kasin vai ysin.
Toisaalta kattoohan ne ihmiset tositeeveetäkin jossa on tavallaan sama ilmiö. Luetaan/Katsotaan sitä mitä muut tavikset tekee. Miks ihmeessä? Mitä järkee siinä on?
Ainut jos ne jutut tehään huumoorilla sitten sen tajuu mutta että jaksetaan tosiaan lukee tekstiä jossa toinen pesee hampaansa,käy suihkussa ja lopuks syö jotain sitä mä en tajua.

Olipahan settiä jos joku tuon lukee nii johan on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.