IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

...for the simple-minded.Perjantai 02.12.2005 18:17


Mietin: mitä kertoo minusta ihmisenä se, että kirjoitan irc-gallerian päiväkirjaan. Sosiaalipornon kiihoittamassa yhteiskunnassa on muotia laittaa itsensä likoon; paljastaa omaa yksityiselämäänsä julkisuuteen. Harva kuitenkaan saa hetkeään oikeissa parrasvaloissa - onko silloin pakko tyytyä vuodattamaan sisintään nettipäiväkirjoihin ja toivoa, että ainakin joku huomaisi minutkin? Vai menenkö liian pitkälle; onko kyseessä kuitenkin vain harmiton pehmo peep-show, joka tarjoaa samalla mahdollisuuden jakaa omia ilojaan ja surujaan muiden kanssa. Ehkäpä niin.

Heräsin aamulla tyttöystäväni vierestä puoli yhden aikoihin. Samaan aikaan vanhempani olivat suorittaneet 2/3 työpäivästään, aamuvuorolaiset juuri pääsemässä töistä ja siskoni tullut kotiin koulusta. Joskus olisi tullut huono omatunto nukkua näin pitkään, mutta samoihin aikoihin herättyjen puolen viimevuoden aamujen jälkeen ei tunnu enää missään. Päinvastoin, on kiva nukkua pitkään ja herätä aamulla oman kullan vierestä virkeänä. Niin kivaa, että oikeastaan tuleekin vähän huono omatunto. Pitää ottaa takaisin lukemalla illalla paljon yritysjuridiikkaa. Herätyksen jälkeen aamulenkki, että jaksaa sitten sukeltajissakin kirmata.

Oletettu loppupäivä: Kello on nyt noin 16.15. Pitäisi laittaa ensin ruokaa, sitten lueskelle pari tuntia. Salille sen jälkeen ja hetki lepoa. 21.15 hakea tyttöystävä töistä ja sitten katsoa mihin työssäkäyvän osapuolen voimat riittävät illan osalta. Itseäkään ei jaksa tänään innostaa mikään ryyppäys ainakaan. Ainakaan paljoa. Jos ei ajattele viinaa. Eli tekisi. Mutta maltan silti mieleni. Varmaan.

Ehkä joskus taas lisää kirjoittelua, nyt päivän askareisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.