IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

No onko tätä odotettu?Perjantai 02.08.2013 15:03

Jaa, mitä vai? No LOMAA! Ja voinen kertoa, että KYLLÄ sitä on odotettu. Ihan todella pitkään ja hartaasti, sillä edellisen kerran tää työnarkomaani on ollut lomalla ennen joulua. Eli hetki on siitäkin jo vierähtänyt.

Mitäpäs minä sitten lomalla ajattelin tehdä?
- Nukkua. Univelkaa on tullut kerättyä enemmän ja vähemmän tässä koko kesän ajan. Ja nyt viimeisen reilun viikon aikana ihan roppakaupalla. Joten jospa nyt tässä kolmen viikon aikana saisi ne kuitattua. Ainakin yritän, sillä myöhään nukkuminen on maailman kauheinta :D

- Pelata Simsiä. Sekin on jäänyt ihan unholaan miltei koko kesän ajaksi. Oon ollut muka niin kiireinen (no oonhan minä kyllä ihan jopa oudon paljon ollut menossa tänä kesänä) etten oo ehtinyt viikkokausiin laittaa omaa oikeaa elämääni paitsioon ja syventyä ah-niin-ihanaan virtuaalielämään<3 Uusinta lisäosaakaan en oo ehtinyt testaamaan kuin vain ihan pintaraapaisun verran. Huoli pois simit, I'll be back soon!

- Lenkkeillä. Tyhmän kuuman kesän takia on innostus urheilemista kohtaan ollut ihan off-asennossa. Minä en todellakaan lähde juoksemaan, kävelemään enkä edes pyöräilemään missään hellesäässä. Vituttaa ihan tarpeeksi sekin, että hikoaa jo paikallaan ollessaankin. Saati, että lähtisin ihan hakemalla hakemaan sitä hikeä pintaan liikkumalla. Joten nyt pliis, kolme viikkoa saa olla ihan mahdollisimman kylmää. (Paitsi pari aurinkoista päivää vois olla koska-> ks. seuraava kohta)

- Ottaa aurinkoa. Orastava kiinnostus tätä ihanaa laiskottelua kohtaan on taas vuosien tauon jälkeen herännyt. Joten pliis, oispa mun loman aikana pari ihan oikeaa kesäpäivääkin, jotta saisin napata ihqut naistenlehdet tai lällykirjan kainaloon ja painella Kirrinrannalle paistattelemaan päivää.

-Juopotella. Olen ilmeisesti herännyt Ruususen unesta ja huomannut olevani edelleen melkoisenkin nuori ihminen ja sitäkin nuoremman mielinen, joten kännäily ja kreisibailaaminen on taas maistunut :D Tästä loistokkaasta havainnostani johtuen aion kesälomallani käydä terassilla, Markkasella kalsarikänneilemässä ja jo perinteeksi muodostuneella terassikierroksella. Ja kyllähän toinenkin aivot narikkaan -kreisibailausilta Noonan kanssa maistuisi. Oli meillä vaan niin mahtavan, upean, äärettömän hauskaa pari viikkoa sitten<3<3

- Lomailla Kreetalla. Tätä matkaa ehdittiin Jonin, Tatun ja Noonan kanssa suunnittelemaan ja fiilistelemään kuukausikaupalla ennenkuin päästiin kaikki samalle sivulle ja saatiin yhteisymmärryksessä matkakohde valittua ja reissu varattua. Puoli vuotta tätä on odotettu ja enää 2 viikkoa lähtöön. Bikinikunto ei ole ehkä ihan timmeintä ykkösluokkaa, mutta tuskin ollaan läskeimpiä ja rumimpia bikinibeibejä sillä :) Ja vaikka oltaiskin, ni mitäpäs sitten. Hauskaa tulee olemaan 100% varmasti.

Jos näillä saisi loman kulumaan. Iiks! Mulla alkoi tänään LOMALOMALOMA!! Tsihii! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.