IRC-Galleria

HAASTE Maanantai 23.01.2006 14:42

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. välilä kun kuuntelen musiikkia ( eli tooosi usein) mietin päässä koreografiaa siihen musiikkiin ja oon muka esittämässä sitä jossain jonku tosi hyvän ja ison ryhmän kanssa, sit siel on ihan hitosti yleisöö ja kaikkee siistii :D

2. joka ilta ko meen nukkuu nappaan mun kaks ankkapehmoleluu mun viereen. oon nimenny toisen masaks ja toisen gacktiks ja oon suihkuttanu niihin carolina herreran 212 for meniä ja chanelin platinum egoisten. x)

3. ihastun melkee jokaises leffast vähintään yhteen uber kjuuttiin poikaan <sydän>

4. rakastan laulamista ja tanssimista yli kaiken, enkä pahemmin välitä laulanko tai tanssinko yleisillä paikoilla. kovin koominen näky! xD

5. miul on hame- ja polvisukkapakkomielle. omistan varmaanki päälle kymmenen erilaista hametta ja miljoonat polvisukat, enkä oikeestaan käytä ko vaa hametta siitä huolimatta et onks 20 astet lämpöö tai pakkast. (aspi/käytäntöpäiviä ei lasketa)


Minä Haastan:

- Ahvenkinonkala
- Piraijakionkala
- Hiik
- ^katsku^
- sal_la

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.