IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Rakas paivakirja xDLauantai 15.12.2007 05:06

Varjasin taas vaihteeksi hiukseni, talla kertaa loysin edes jotain hiukan violettiin menevaa xD mutta minkas teet kun kaupoista ei loydy kuin perusvareja ja punainenkin todella harvassa. Ihan hassua sinansa. Tanaan taas vaihteeksi ulos jossain vaiheessa, poijat sai soiton BAr Charlotteen VIP vieraiksi joten pyysivat sit mut mukaan xD siita kans mitaan hyvaa seuraa ja CArinakin jossain vuorilla isantaperheensa kanssa.

Voitteko kuvitella, koko viikon saanut kayttaa t-paitaa ja shortseja. Alkuviikosta mittari naytti lahemmas 30'C mika kieltamatta hupaisaa, etta on joulukuun puolivali ja mina kuljen pihalla t-paita paalla. No hyva vaan=) Jarkytyshan on sitten suuri kun ma takaisin jossain vaiheessa tuun, kun rupiaa samantien tuleen toi syksy xD ja joudun kokea heti ankean suomen syksyn ja talven xD

KUinka ihmeessa aika menee niin nopeasti? jarkyttavaa sinansa, etta Carina lahdossa helmikuun alussa kotio ja mita juuri mina sitten taalla teen =/ ihan hukassa sen jalkeen. Ja puoli vuotta jaljella sen jalkeen kun Carina eksyy kotia. Pitaineis vissiin menna kuivaan hiuksut ja ruveta muutenkin jossain vaiheessa laittautuun iltaa varten. Kello nayttaa 20.05.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.