IRC-Galleria

..en mä mitää sekasin oo 8)Lauantai 02.04.2011 23:36

Alettii heidin kans miettii et jos mut nostettais TH'n keikalla lavalle (oletetaan että niillä on humanoid city lava tms) ni siitä tulis kunno viihdettä.
Eka sopivassa kohtaa pöllisin Billin mikrofonin ja lähtisin juoksee kohti Georgia ja samalla siihe mikkiin sillee "georg, georg, georg". Bill lähtis perää sillee "hey, waaaiiit" ja sit turvamiehet tulis "stop!"
No sit oisin moikannu Gegee, ni lähtisin niitä portaita ylös Gustavin luo huutaen sitä, mut sit ku kunto alkaa loppuu ni siit tulis sellane "guuuuu-staaaaaaaav" sit bee tulee "waaaaaaaa-aaait" ja tuvamiehet "stooo-ooop".
No sit oisin Gusraviiki moikannu ja lähtisin niitä toisia portaita alas kohti Tomii. Mut juoksisin liian lujaa ja kaatuisin jollo mu huudosta tulis "tomtomtomtom" ja bill perässä "waitwaitwaitwait" ku seki kaatuis ja ei tietenkää turvamiehetkää pysyis pystyssä ni ne "stopstopstop".
Sit pääisin vihdoin onnellisesti Tomin luo mut harmi vaa et siinä vaihees Bill ehtii mun luo ja nappaa mikin takas ittellee. Sit ne turvamiehetki tulee siihe ja yrittää repii mua pois mut Tomin letit on siinä just sopivasti ni nappaan niistä kiinni ni ne ei saa mua viemättä Tomiiki tai ainaki sen hiuksii 8)
Ja suunnitelma b on varastaa Tomin kitara ja lähtee sen kans juoksee ympäri lavaa.

...Joten keikkaa odotellessa : )))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.