IRC-Galleria

piparkakkuKeskiviikko 07.12.2005 16:54

taustalla kuuluu ku nelosella tyyppi selittää jotain vihjeitä, soittis on ohjelman nimi ja sanasta tulee ihan varmasti piparkakku... tylsä elämä... huffuf...

ei taas nukkunu paljoo viimeyönä... tuo yks siivos koko HELVETIN päivän ja valitti mulle ku mä en ollu yhtä pirtee, ei si jaksanu tapella niin esitin nukkuvaa vaik ajatukset pyöri pääs niin ettei saanu unta....

mitä jos me ei oikeesti pystytä vaikuttaa omaan elämään? jos kaikki vaan luulee niin, että omat päätökset vaikuttaa? mutta jos se onki niin että ihmisellä ei oo vapautta valita mitä sen elämäs tapahtuu, jos vain annetaan påari vaihtoehtoa että se vaikuttais siltä... mutta sitte kuitenki sen päätöksen tekis joku muu, että ihminen on joku pelinappula? viime yön viesteistä selvis että mä oon itsesäälis rypevä ihminen joka on koko elämänsä tanssinu ruusuilla... "jokainen o oman itsensä herra ja aina voi valita toisin. ite olet ittes tähän tilaan ajanu ja voit syyttää vaan itteäs" mua alko vituttaa... oonko mä valinnu sen että ku mä olin pieni niin mä menetin kotini ku se palo? entä sen ku olin koulukiusattu? kaikki ne, mistä tuo on vaan esimakua... pari viikkoa sit yks kysy että miten mä oon vielä elos ku avauduin... OONKO MÄ OIKEESTI VALINNU KAIKKI MITÄ MULLE ON TAPAHTUNU!?!?

"aina on ihmisiä jotka auttaa, jos sä annat mahdollisuuden siihen. Ne siel puros ajattelee vaan sun parastas. Lakkaa olemasta lapsi ja koita aikuistua" sekö on mun parhaan ajattelua että ku mä luotan sinisilmäsesti niin ne kertoo sossuille jotka si tekee poliisille ilmotuksen ja mun pitää tahtomattani olla todistamas kahta vitun tärkeetä ihmistä vastaan? vaikka mä polvillani rukoilin itkin minkä sielu sietää että ei kerrottais sossuille niin ei...... "me ajatellaan vaan sun parastas, m e halutaan auttaa" VITTU ÄLKÄÄ SI AJATELKO MUN PARASTA!! MÄ EN HALUA ETTÄ MUA AUTETAAN JOS SE ON TÄLLÄSTÄ!!! ne turhaa sekaantuu mun asioihin, vaikka mä vaan olisin halunnu purkaa vähä sydäntä... ja MÄ kuulemma paisutan juttuja!?!?

jos aikuistuminen on sitä että antaa sortaa itteensä niin mä kyllä oon si ikuinen lapsi... mä oon nyt erilainen, ja tuun aina olemaan... ei mua saa pakotettua siihen muottiin, sitähän ne on yrittäny nyt pari vuotta... ku ei onnistu niin yritetään änkee suu täyteen lääkkeitä................. uffuf... aika rankkaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.