IRC-Galleria

tijt

tijt

siirtynyt Facebookin puolelle

Uusimmat blogimerkinnät

Kesämuistoja, osa 1Keskiviikko 05.12.2007 03:17

Karhunkierrokselta, päivä oli torstai. Kuuma ja kostea, kuten suomalaisissa sademetsissä aina. Riikka ja Tiia olleet maastossa jo kolmatta päivää. Kaksi ensimmäistä olivat suoraan sanoen helvetillisiä, sadetta ja mutaa oli kyllä riittämiin. Valkeat vaellushousuni ja vaaleansiniset vaelluskenkäni olivat saaneet ruskean kuorrutteen, ja voin kertoa, eivät koskaan toipuneet ennalleen. *hiljainen hetki*

Kolmantena päivänä, torstaina maastossa, taisi olla elokuun ensimmäinen päivä, aurinko hymyili ensimmäistä kertaa meille, ehkä ivallisestikin - vaellusmatkaa oli jäljellä vaivaiset seitsemän kilometriä. Tosin, ne viimeiset seitsemän kilsaa olivat juuri tällaisiä portaita, ensin ylös, sitten alas ja taas ylös.. VITUTTIKO? No tottakai, helvetti, rinkassa painoa 23 kiloa ja päässä armoton reikä!

Nähtyämme ensimmäisen auton, taisi auringon pehmentämissä aivoissamme napsahtaa - huutoa, riemunkiljahduksia - ja välitön soitto numeropalveluun ja tilaamaan taksia, keskelle ei mitään. No, tultiin meitä viimein noutamaan, ja pääsimme hotelliin! Suihkuun ja puhdasta vaatetta niskaan, ja illalla ravintolaan syömään kunnolla, vaelluksella kun näimme nälkää. Taisimme jopa löytää hotellin ainoan tietokoneen(ette taida uskoa että sattumaa?) ja datailimme hetkisen, mutta kone osottautui erittäin hitaaksi, joten päädyimme takaisin huoneeseemme nukkumaan. Silmien painuessa kiinni ilmassa oli suurta odotusta huomisesta, nimittäin suuntana olisi Kajaani ja PIPEFEST!

Kesän yksi parhaimmista hetkistä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.