IRC-Galleria

Tulipahan käytyä...Maanantai 05.06.2006 14:13

Jooh, eli viime viikon torstaina palailimme kuumasta Alanyasta. Oih ja voih +38 astetta oli lämpöä päivänä jolloin laskeuduimme Antalyan kentälle. Lento oli n. tunnin myöhässä... No kamat haltuun ja bussille ja nokka kohti Alanyan kuumia hiekkarantoja. Ekaks kaikki tuntui sujuvan hienosti kunnes...PAM! Kuski paineli ulos ja sanoi, ettei se ainakaan rengas ollut, jatketaan matkaa, ehkäpä rikoimme äänivallin...?
Paskat... Taukopaikalla juuri ku oltiin päästy bussiin takas ja valmiita lähtee hotelleille,kuski ilmotti että kyllä se sittenkin oli rengas ja sitte se häipy meijän matkalaukkujen kaa tunnix johonkin sitä korjaamaan. No Deturin opas antoi meille juomat firman piikkiin, joten ei se nyt niin kauheeta ollut. Sitäpaitsi ku me lähettiin sielt taukopaikalta, kaikki heput siel jäi vilkuttaa meille ja kattelin hiukka huvittuneena ku sen yhen kundin kameli katto tilaisuutensa tulleen ja lähti rennosti jolkottamaan omaa polkuaan. Olis tosin kiva tietää saiko se sitä ikinä kiinni... =)
Hotellille saavuimme vasta kymmenen aikaan illalla. Jos aikataulut ei olis "kussu", olisimme olleet siellä n. klo 19.
Eli eka ilta meni mun osalta (ja kaverin muksujenkin) hotellilla nukkuessa.
Kaikkee hauskaa reissulla tapahtui, iloisia muistoja kerääntyi paljon. Olihan siellä muutama inhottava tapaus, mutten anna niiden vaivata. Ruoka oli ihanaa, ilmat upeat, hotellin henkilökunta hupaisia ja muutenkin ihmiset iloisia ja rentoja(varsinkin turistit...).
Hotskul tutustuttiin hupaisiin britteihin ja nauraa sai maha krampissa,vedet silmissä. Ne luuli mua ja Petaa lesbopariksi jolla oli lapsia..heheheheh. No onnex sitte uskoivat,että ihan hetskui ollaan.
Alkaa naurattaa kaikki hassut jutut mitä kuuli ja koki. Ihanaa oli ja haluun mahd. pian takasin sinne. Jepu, mä lähen palelee tonne suomen kesään,terkut tutuille!!!

Kirjotan taas jossakin vaiheessa enemmän tosta reissusta,siel nimittäin oli paljon kaikkee hienoo ja upeeta ja mahtavaa ja mun perse palo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.