IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

tuuliani

tuuliani

siirrän pohjoisen luoteeseen

höyrytTorstai 13.12.2007 23:30

pelasin eile palapelin valmiiks! tänää korjasin sen pois lattialt, se on autio :< sit aloin suihkuttaa myrkkyi ja oon iha pöllyis 8(( ei haise hyvältä. koht meen taas suihkuttaa! sukkani on kylmä. paljo on 24 + 12? 36 tunnin pääst oon tukholmas (muistakaa pistää sata komsuu)! oon 16. en muistanu. hassujuttu! ei tee miel kirjottaa, mut ei tee miel lopettaa. joko addiktoiduin? eeeen.

oijee, uusi kappale. on tää sitte hieno paikka. tuntuu et joku kaivaa mun silmää takaa päin, ei hyvä. lol pls? kuka kirjottaa tänne jtn mikä näkyy vaa itellee? hahaa. minkä takii 9-12 v koneen käyttäjien on pakko floodaa? onks koneen käyttäjät yhdyssana? oon huomannu et isot korvakorut suojaa korvaa viimalt ku polkee ahlmannintietä klo 7.45. kuusaan sillal auttaa vaa mopokypärä :<

vau miten paljo turhaa tarinaa! haluisin ehtii joskus tekee jotain ku pitäs saada jotain aikaa. miks ihmisil on aina kiire? päivä on liian lyhyt. pitäis olla 30 h vuorokaus, 10h unta, 20h hereil. jossaa mis on aina valosaa vois alkaa vaa elää sillee. tai sit tekis vaa niinku ystäväni tom (Erkkimon). nyt mun silmät on karheet ja kuumat. kaivaja on jo lähel pintaa ja hikoilee :< vissyy silmis yhyy

viel yhen kappaleen kirjotan. tää on melko rentouttavaa. pitäs tehä viel läksyt, ja ne hajut on siel levällää. voin ryömii sen hajun ali, ja mennä peiton sisää tekee läksyi. onni muutti pois mun huoneest :< lääkäri sano et oon ehkä allerginen! kauheeta. pidin sille puheen. se näytti melkee itkevän. nyt yritän lopettaa ja meen tekee ne läksyt ja sit nukkumaa! hyvää yötä ja kivaa 3. adventtisunnuntain aaton aattoa!

yours forever

tuulia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.