IRC-Galleria

Julistan kauhun kuukauden alkavaksi.Maanantai 18.02.2008 23:27

Voi jisäri, ois jo maaliskuun loppu. Täst tulee krsimysten kuukausi! Oon nyt jo ihan kuollu jonku ruotsin kans, ootan vaan innolla että pääsen fyssan pariin<3 uuh.Turhat 4,4,4 muuten. Pakko saada jotai täydet esseestä, mut ne oli kuitenki iha sika vahvoja nelosia! Äikkään jos jaksais panostaa ni vois olla edes yks ällä tiedossa mutta jääpä nähtäväksi miten ihania aiheita ne sinne keksii.

Ens viikoks (ainaki) Hkiin pänttää enkkua ja fyssaa (!ihanat hiihtolomaplanit!) Kyl tää tästä. Muuten pysyisin ihan kotikonnuilla ni ei ois turhia virikkeitä kuten shoppailu, mutt tämä meteli. Muka hiljasta tänään ku melki kaikki lähti S-joelle, mutta sattuipa sitten niin että Konsta päätti mennä koneelle. Ei siinä vielä mitään, mutta kun se halusi miellyttää kaikin voimin mua, joka yritti suomentaa jotain vammaa oven toisella puolella, josta johtuen päättikin tämä ihana mies ilahduttaa meitä rattoisalla laulutuokiolla:"TAIVAS LYÖ TULTA YLÄPUOLELLAMME!!!" Jne jne.

Karkasin sitten dagsin parista koneelle. Yritin saada vertaistukea, myönnettäköön, demistä, mutta siellä ne on niin sairaan hikkejä että kuvottaa. Kaikki on lukenut kaikki koealueensa viis kertaa ja nyt alkaa tsekkailee muistiinpanoja. Mäki osaan melkeen kaikki matikat ulkoa, hah. Kuitenki vkl se abikurssi, ehkä se hieman raottaa mulle ovia matikan ihmeelliseen maailmaan. Ja Pete jelppiköön minkä pystyy, paras opettaja.

Pian saan muutamia penkkarikuvia ni vois ehkä hörötellä niille pari hetkeä ja mennä vaikka nukkumaan ja näkemään taas ihania unia kirkko-ylioppilasjuhlista, joissa mulla on päällä 10 cm pitkä hame ja joku hirvee toppi. MITÄ JÄRKEE! Onko muka kellään muulla tämmöstä? Oikeesti ei vois kiinnostaa vähempää. "#!&&"//!(((&==?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.