IRC-Galleria

Mikään tärkee, ihan sama.Keskiviikko 26.03.2008 16:34

:D Tosi miellyttävästi alko aamu. Herätyskello kulutti turhaan äänihuuliaan(!) huutamiseen klo 5:30, koska paiskasin sen noin kuvainnollisesti seinään ja jatkoin kauneus(?)uniani. Joskus vähä ennen kaheksaa tempasin itteni väkisin ylös ja saman tien takas sänkyyn ku huippas nii ettei jalat kantanu. (ihmekös tuo) Vedin kuitenki muutaman buranan naamaan + strepsilssejä oikeen urakalla, minkä jälkeen sumeat aivoni saivat idean pikaisesta seurakuntatalollelöhdöstä. Vastoin aamun luomia odotuksia en kuitenkaan myöhästynyt..

Asiat, joita osaan fysiikasta ovat laskettavissa (lähes) yhden käden sormilla: aalto-, peili- ja jousijutut + joku hikinen ykköskurssi, enkä siitäkään sitä loppukirjan avaruushöpinää. Mitähän mun päässä on joskus liikkunu, kysyn vaan. Haha enkä osannu edes ekasta tehtävästä puolia, joten tältä ei kannata odottaa mitään. Kiitän vaan itteäni, että tajusin laittaa sen edes valinnaiseks :--D Mutta eipä sillä suurta väliä oo, eikä kirjotuksilla noin muutenkaan ("happamia", sanoi eräskin kettu..) koska riittää ku opettelen voiman momentit pääsykokeeseen. NII! SE ON TÄRKEINTÄ! Noin kantsii ajatella, vaikka onkin parantumaton pessimisti.

Eikä tää päivä kyllä muutenkaan mitenkään mielekkäästi oo sujunut. Tuo metelöivä, joskin rakas ja suloinen, lapsiperhe teki kompäkin mun huoneeseen, joten aula taitaa taas kutsua mua. Ei vaan aina jaksais luovuttaa sitä huonetta kakka- ja pissavaippojen tyyssijaksi, koska se haju muhii siellä vielä monta päivää niiden lähdön jälkeen. Yhen nimeltämainitsemattoman kans menee taas vaihteeks järki, enkä tällä kertaa syyllinen niihin tiuskimisiin oo edes minä! Turhaa! Haluan lähteä vähäks aikaa johonki kauas täältä pikkuympyröistä ja metelistä, enkä siinä tavanomaisessa seurassa..

Mutta tätä ihanuutta (ylppäriaikaa) on jäljellä enää pari päivää, joten kestänen sen.. Saksaan ei muuten jaksais luoda silmäystäkään, mutta muuten menis hukkaan hyvin kuunnltu kuuntelu (64/90) Pakko kai sitä on hyödyntää, koska eihän sitä tiedä, jos ne tänä vuonna antaiski vähä plussapisteitä tkk-haussa lyhyen saksan ämmästä (tai mahdollisesti jopa eestä)

Ehe ehe, mutta lopetan joutavat löpinät ja teen jotain järkevää. Eli todennäkösesti mesetän loppupäivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.