IRC-Galleria

Ei oo todellista...=DTorstai 06.11.2008 16:40

Meil vaihtuu töis tietokoneet. Vanhat on Dellin ja nyt tulee hp:t...

Projekti alkoi tossa pari kuukautta sitten sillä, että joku jätkä kävi analysoimassa nää meidän nykyiset koneet. Katto että mitä ohjelmia meillä on, että saadaan sitten uusiinkiin samat toimintaan. Kun niiden pitää tietysti aluks testata että ne toimii sitten uusissakin koneissa, kun on eri käyttöjärjestelmätkin..
En sitten tiedä, että mitä hyötyä tästäkin oli, kun oon vähän kuullut että koneet kuitenkin asennetaan ihan tyhjinä. Office sinne on vissiin haettu ja loput joutuu itse asentamaan. Mikä ei kuitenkaan onnistu keneltäkään, koska meidän tunnuksilta on vähennetty rajusti oikeuksia ja samalla myös oikeus asentaa koneelle ohjelmia on poistettu... joo...

Noh, tänää sit joku setä soitteli mulle, että saisko se millon tulla laittaa mulle uuden koneen. Sanosin et tän yhen voi tulla vaihtaa vaik heti...mul on siis täs kolme konetta.
Sanoin sille kuitenkin että en mä sitä konetta voi vielä käyttää, kun oon kuullut että siinä toimii vasta vaan webbi-pohjaset ohjelmat. Eli pari oleellista ohjelmaa ei vielä toimi uusilla koneilla. Se kuitenkin oli sitä mieltä että voi sen jo asentaa.

No se sit tuli ton koneen kans ja tusas siin aikansa. Sit se otti puhelimen ja soitti: "täs Marian konees näyttäis olevan sama homma kun eilen siin vikas keikas...joo...oliks tää nyt sit kenen homma?...ok...joo mä sanon"
Sitte "kuule ei tää nyt onnistu. Sun pitää soittaa tonne helppariin"
Mä: "Okei...no mikä sen numero on?"
Asentaja: "siis...etkö sä muka ole saanu sitä?"
Mä: "no enpä ole.."
Asentaja kirjottaa jonkun asennusohjeen alareunaan numeron ja sanoo "sun pitää sitten hakea toi pin-koodi tualta servicen nettisivulta. Ne kysyy sitä koodia sulta kun soitat"
Mä: "jaa...no tarvii hakee.. mitä mä sitten sanon niille kun soitan?"
Asentaja kattoo mua vähän kieroon ja tiuskasee "No ettei asennus onnistunu!"
Mä: "Ai se riittää? Et ne sit osaa tehdä sille jotain?"
Asentaja: "Juu juu" ja lähtee menee.

Mä sitten otin ja menin sinne nettisivulle. Siihen tarvitaan noi tunnarit mil kirjaudun aina koneellekin. Kirjotan ne ruutuun, niin tulee joku error-teksti ja käsketään ottaa yhteyttää administratoriin... -.-

No aattelin sit, et soitan vaan sinne ja valitan samal tästäkin. Näppäilen numeron..."Olette soittanut hp helpdeskiin. Paina 1 jos haluat jättää uuden palvelupyynnön. Paina 2 jos haluat päivittää jo olemassa olevaa palvelupyyntöä" Painan 1....ei kuulu mitään...odotan....ei kuulu vieläkään mitään, ei edes hälytysääntä...hmm...katkaisen puhelun.

Menin sit ihmettelee sitä tonne naisten luo, niin joku sano "juu ei sieltä mitään kuulukaan! Ootat vaan niin sielt joku ehkä vastaa". Ja joku toinen sanoo "mä en päässy sinne yks päivä läpi ollenkaan, mutta seuraavana päivänä sitten kyllä".

Toiveikkaana soitan uudelleen ja valitsen "1"...odottelen...odottelen..nyt hälyyttää...joku setä vastaa.
Mä: "Mulla ei onnistunu toi koneen asennus"
Setä: "joo-o...?"
Mä: "niin se asentaja käski mun soittaa ja ilmottaa"
Setä: "jaha. No mikä siinä siis tarkalleen on vikana?"
Mä: "En minä tiedä...ei saanu asennettua ja käski mun soittaa tänne. Se itseasiassa käski mun hakea jonkun pin-koodin mutta en päässyt kirjautumaan sinne sivulle"
Setä: "No mun tarvis vähän tarkemmin tietää että mikä siinä on vikana, että voisin auttaa"
Mä: "no hitto kuule kun en tiedä! Mä viel kysyin siltä asentajalta että mitä mun pitää teille sanoo, niin se käski vaan sanoa, että ei onnistunu tää asennus!!"
Setä: "juu juu, juu juu. Eihän se sun vika tietenkään ole. Mikäs sun numero on? Mä soitan teidän lähitukeen ja kysyn vähän tarkempaa tietoa. Palaan sitten asiaan"

Tästä on nyt kolme tuntia............

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.