IRC-Galleria

Eilen.Keskiviikko 12.12.2007 20:26

Eilen vietin ekan päivän uudessa kämpässä, oli kivaa siihen asti kun yritin päästä yhteen fucking dösään joka jätti mut tielle.. Tai sit mä vaan palloilin väärällä pysäkillä. Joo oon Maiju moi. Sit kun tajusin et se meni ohi, vaihdoin pysäkkiä mut se vetäs ympäri liikenneympyrässä ja se ois kuitenkin mennyt sen pysäkin ohi mis aluksi olin. Joo mullei oo aivoja moi. No sit mä vedin tupakkaa siinä ja kirosin ääneen tien toisella puolella olevalle bussille, johon en päässyt kun autoja oli niin vitustiyiy ja olin yksin ja jengi vähän tuijotti mut mitä pienistä. Sanoin vaan: Oon Maiju moi. Ja se siitä.
Sit kun pääsin takas laitokseen ni siellä ootti !"#¤#¤&¤%&/¤& (="ihana") kämppis ja vittu mä yritin palelluttaa sen kuoliaaks pistämällä ikkunan auki yöks.. Mut ei se jumalauta suostu edes kuolemaan. Tällä oli vaan vähän nuha eikä MITÄÄN MUUTA. Joo otti päähän moi.
Okei toi murha yritys oli vaan sitä et se mun kämppis haisee ihan "#¤#¤%%&/( niin oli pakko saada raitista ilmaa..
Sit mä vielä herään joskus vartin yli 3 yöllä ja oon sillein "On varmaan aamu ja pitäs nousta!" Hyppäsin ylös ja kaikkee ja sit kun älysin katsoa kelloa niin se sit on 3:15 ja ei toki vituttanut. Palelluin vielä puolikuoliaaks kun nousin ylös sängystä. No sit aamulla se mun haiseva kämppis herättää mut kun se pitää niin törkeetä melua pelkästään sillon kun se käy vessassa. (luoja-tietää-mitä-se-tekee) Ja sit vähän myöhemmin palikkatestit, kirjaimellisesti. Eikä paljon meinannut hermo mennä. Menee hermo moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.