IRC-Galleria

1. Jutellaan puhelimes ja mä sanon: "Sä ansaitset parempaa" -Kaveri lyö luurin kii ja sit laittaa viestii et ei olla enää ystävii. Et en tyyliin tiedä mistään mitään.. Jne.

2. Se suuttu kai ihan huvikseen. Sano kaikille et olin lyöny sitä ja sit kun juteltiin myöhemmin ja sanoin et "En todellakaan muista et olisin lyönyt sua" Se vastaa: "No ei sitä voi lyömiseks sanoo, sä ehkä enemmänkin vaan osuit muhun kun menit mun ohi, tai korkeintaan tönäsit vähän" Niinnojoo.. Taidettiin olla porukoil rappukäytäväs(?) joka on suht ahdas paikka kulkee toisen ohi niin et ei osu toiseen. Ja sit se alkokin levittään jotain ihme paskaa musta (et yritän kaverin poikaystävää eli mun "MELKEIN exää" joltain napero ajoilta) ja odotti et MÄ pyydän anteeks. Eli ihan väkisin väänti riidan pystyyn ja yritti saada muutkin vihaan mua.. Edes mä en pysty noin lapselliseen suoritukseen. Täytyypä nostaa hattua!

3. Neiti antaa ymmärtää et sil ei oo kaikki hyvin ja et se soittaa "kohta" No, aikani odottelin ja siit ei kuulunut mitään, sit oonkin monta päivää yrittänyt saada sitä kii.. Ja kun en saanut, niin sanoin et suutuin koska se sai mut huolestuun kun ei voi edes vastata puhelimeen. No sit se tulee ja haistattaa paskat.. Niin just, sen takii et olin huolissaan. Ja jos sil ei oo ollut aikaa vastaa mun soittoyrityksiin ni miks vitus sill on ollut aikaa olla esim gallerias? Galleriaan kirjautumiseskin menee enemmän aikaa kun vastata puhelimeen ja sanoo et on edes hengis. ;o

Sanokaa nyt oikeesti joku jotakin?! Mä en enää itse osaa ajatella koko asiasta yhtään mitään.. Ja joku ratkasu pakko saada.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.