IRC-Galleria

jeij<3Lauantai 02.08.2008 07:47

On taas ollut kiva valvoo, sai jutella mikon kans koko yön<3 Se olikin sit ainut hyvä juttu tässä yössä.. Pitäis vaan jaksaa valvoo vähän pidempään. Onneks eilenkin nukahdin jo 6 aikaan. -.-
Mä taas tänään sit päätin valvoo koko yön ja yrittää saada unirytmin normaaliks (ja voin kuvitella jonkun wannabenukkumatin nauramassa tuolla selän takana "ähähä.. u wish!")..
Onks tästäkin aina pakko muodostua joku vitun elämäntehtävä? Ihan kun mulla ei ois parempaakin tekemistä kun kehitellä "1000 tapaa kuinka saada unirytmi kohdilleen".. kuten ESIMERKIKSI nukkua. ;O
Ois vaan kiva kun vois mennä ja pistää sen pään tyynyyn sillon kun väsyttää ja sit n u k a h t a a..
Mut ei, liian vitun vaikeeta.. Mun pää päättää alkaa ajattelemaan asioita, kuten sudanin tilannetta ja silleen. U know? Just niitä asioita mitä pitäs ajatella öö.. ei koskaan?
Tai sit kun oon vihdoinkin just nukahtamassa ni joku vitun ääliö soittaa mulle.. kuuden aikaan aamulla. KYLLÄ, niitäkin tapauksia löytyy. kiitos vain!
Tai sitten joku "kultakurkku" saa niin helvetin hyvän idean avata ääntään aamyöstä ja yleensä siihen perään jonkun oikein kivan serenadin naapureiden iloksi parvekkeelta.
Ja nyt kahvia->


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.