IRC-Galleria

stadikkaPerjantai 02.06.2006 02:37

käytiin joonan kanssa tiistaina uimassa. tarkoitus oli mennä yrjönkadun uimahalliin (suomen vanhin!) alastonuinneille ja puusaunaan, mutta siellä oli lappu ovella, että kesälomalla ovat. otettiin spora stadikalle ja siellä päästiin vihdoin altaaseen. vielä ei näkyny summerista jälkeäkään. kai.

opiskeluaikana kävin aika aktiivisesti uimassa, ja 1500 metriä taittui tauotta. nyt olin ihan rikki ja etsiskelin keuhkojani altaan syvästä päästä jo ensimmäisen altaanvälin jälkeen. 500 metriä sain taisteltua, mutta sitten oli saunan vuoro. eikä sinne altaaseen ollu enää paluuta kuumien löylyjen jälkeen. lauteilla joku ihme ex-painija selitti ummet ja lammet moottoripyöräjengeistä ja puukoista ja koukuista ja tappeluista.

vaikka kunto (sekä yleis- että lihas-) oli päässyt repsahtamaan heikkon puoleiseksi, stadikka oli kiva paikka leikkiä nauttivansa liikunnasta. täytyy buukata uus reissu pian. kai se kuntokin siitä palaa pikku hiljaa normaalin ihmisen tasolle kun vähän jaksaa käydä polskuttelemassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.