IRC-Galleria

TEHO - energiajuomaMaanantai 21.11.2005 21:35

Se on tukeni ja turvani seuraavat 150 tuntia. Sen verran on aikaa koneen nousuun. Ja voimat ovat niin vähissä, että itkettää. Tekemistä on - niin - sanotaanko että riittävästi. Ei lopu kesken. Sitä vaan toivoo ja rukoilee, että jaksaisi sinne asti.

Tämän hetken mielentilaa ja väsymystä kuvaavat hyvin muun muassa Blue Foundationin ja Sigur Rósin musiikki. Silmäluomet painuvat väkisin kiinni, keskittyminen herpaantuu, lihaksia väsyttää, hengitys syvenee istualtaankin. Ja silti ei haluaisi nukahtaa, kun tietää miten ihanaa elämä on. Ei haluaisi hukata sitä 150 tuntia nukkumalla. Toisaalta on myös pakko pysyä hereillä, sillä työt ei tule tehdyksi muuta kuin tekemällä.

Sitten otsikkoon. Pitkään pidin ED-energiajuomaa lajinsa parhaana ehdottomasti parhaan litrahintansa puolesta. Battery puolestaan maistui aina parhaalta, mutta oli myös kallein. Red Bull ei ole koskaan erityisesti sytyttänyt minkään valtakunnan mielihaluja. Sitten löysin Olvin TEHO-juoman. Kilpailukykyinen litrahinta ja kaiken lisäksi mielyttävän pehmeä maku. Tätä juon tällä hetkellä mieluiten.

PS. Carpark North oli pettymys livenä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.