IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

oikeudes nähää kytät :)Maanantai 08.12.2008 23:48

- mä sain tänää turpaa neljältä aikuiselta mieheltä ilman minkään laista pätebvää syytä, sain vain turpaa kun katsoin vierestä.
- mun käsi väännettiii sijoiltaa mul on ristisiteiden venähdys koko olkapää paskana..
- heitettii naama edellä maaha käsiraudois eli suoraa naamallee siihe,


- Alle 18v:lle ei sais laitttaa ees käsirautoja
- Rasismi
- Julkinen aiheeton nöyryytys
- Liiallinen väkivallan käyttö
- Virkavallan tuoman oikeuden vakava väärin käyttö
- + 100 muutaki syytä

+ oikeudes nähää, mä nimittäi nostan syytteen.kaikki alko siit, ku minä, abde ja Soulja-Boy oltii menos metrol itäkeskukseen, oltii jossai puol matkas kampista, ku tuli tarkastajat. shalee meil mitää lippuu on mut ei lähetty karkuu istuttii siin vaa chillisti ja kaikki sano nimensä, mä annoin kaikki 100% oikeet henkkarit ja sain lähtee, abde anto sen pikkuveljen henkkarit ja iidi sen frendin henkkarit, mut iidin ja abdin henkkareit ei hyväksytty...
sit ku me jouduttii seurraa niitä itäkeskukseen asti, jokaiselt pysäkilt tuli pari/3 stevarii mukaa siihe, kunnes vihdoin päästii itäkeskuksee niit oli 12... Kaikki vaa tuijotti meit niinku oltais ryöstetty joku pankki ku oltii menos pummil metroon.. <virne>
joka tapaukses sit me seisoskeltii siin kuulusteltavina itäkeskuksen metroasemalla, siinä mis noustaan metrosta pois, jengii rupes kerääntyy siihe ympärille ja hetken pääst siin oli hirvee jengi kattomas sitä.. ;D niin sit mut todettii syyttömäks ja sain lähtee, ja jäin siihe venaa mun kavereit, mut sit se stevari heitti mut ulos sieltä. menin käymää siin ulkona ja kelasin et meen tonne takas kysyy et miks noi kaks ei pääse ku ne oli siin vaihees jo antanu myös 100% oikeet henkkarit ja ne oli hyväksytty.
Sit menin sinne alas ja huomasin et siel oli kunnon sanasota menos abdi vastaa ne vartijat, lupaan teille abdi dissas ne monttuun kaikki siin ympäril vaa repeili niille ja tällee, kunnes niilt meni pinna<virne> Abdi heitettii seinälle ja nostettii siihe, sen kimppuu juoksi 2 stevarii toine piteli sitä siin seinäl ja kamppas maaha ja pisti käsiraudat, siin samas mä juoksin siihe vieree ja huusin nillt et mitä te teette toi on lapsi te ootte aikuisii ettekste tiiä et teil ei oo oikeuksii koskee siihe???
sit kappas vaa yks vitun korsto niist, nosti mut seinälle, se otti mua kiinni mun leukaluust ja nosti siihe sit mä sanoin et okok anteeks ja lopetin rimpuilun, mä laitoin koko mun vartalon veltoks enkä tehny mitää, luultavasti sit joku toine juoski siihe mun avuks tai jotai tai sit ne vaa halus egoilla, mut heitettii maaha naama edel siin meni polvet ja leuka, sit heti sen jälkee mun niskan päälle hypättii, joku stevari oli siin polviltee mun niskan pääl, toine selän pääl, kolmas polvil ja neljäs laittamas käsirautoi, sit en antanu niille käsii selän taakse ku mul ei oo ennen tehty sillee enkä oikee ehtiny tajutua mitä siin tapahtu + 4 korstoo mun pääl, sit mun kädet vedettii selän taakse ja taivutettii, mä tunsin kuinka mun nivel siteet veny mun olkapääs mä rupesin huutaa kivusta ja vannon et jos ne olis venyttäny sentinki pidemmälle mun koko olkapää olis muljahtanu sijoiltaa!!!
nyt mul on käsi ihan paskan se meni oikeesti ihan kunnol, nivelsiteet revähti.. si mä vaa huusin et joo mä antaudun voittekste lopettaa ja kaikkee sit joku mummo tuli siihe kysyy et ooksä iha mielenvikane hakkaat siin lapsii ja kaikki muutki oli silele et niimpäää :o sit hyv ettei se mummoki saanu turpaa silt stevarilt se huus sille et onks sulkaa lippuu ja sit se mummo vaa lähti nopee menee &lt;virne&gt;<xD> salee silkää ei ollu &lt;virne&gt;<xD>
Sit ku minä ja abdi istuttii siin metroasemal käsiraudois odottamas et kytät tulee, niit stevareit vitutti niin paljo se et oli viel yks jol ei ollu käsirautoja, ne keksi mitä naurettavimman syyn siihen et sais sen käsirautoihi; Hei poika ota kädet pois taskuista, Iide vastas et mu ei oo tääl mitää, sit sen taskut ja kaikki tarkastettii, sit se laitto kädet taskuu sit sille huudettii et ota ne pois sielt sit iidi sano et justhan ne tarkastettii varmaa mul mitää asetta tääl on sit seki heitettii seinälle kädet väännettii selän taakse ja siihe meiän kaa käsirautoihi, sit ku jenhi rupes kyselee et onks toi asianmukaista käytöstä Virkavallalt ne vaa hajotti kaikki siit ja tyylii evakuoi sen alueen, oltii niinku jotkut most wanted from Finland, oltii menty pummil metroon, paikka oli suljettu, siin oli 5 tarkastajaa, 12 stevaria ja 8 poliisia.:))))) aika asiallist heei!

no sit mentii kuulusteluihi ku iidi soitti kytät ja ne vartijatki joutu puhutteluu ja toivottavasti niille tulee kunnon korvaukset ku oon nostanu rikossyytteen niit vastaa.Mä en ikin unohda sen huoran penikan naamaa joka pasko mun käden.


Joka päivä metrol matkustaa satoi valkosii poikii ja meiät sit ylläripylläri hakataa? Abdi kyl dissas niit mut ihan mitä tahansa, ihan mitä tahansa joku sanoo se ei oikeuta fyysiseen kuritukseen, eikä vartijalla oo muutenkaa oikeuksii hakata lapsii.
Fuck that shit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.