IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Bye bye HAMKPerjantai 07.12.2007 22:55

Kaikenlaist actionia taas tapahtunu. No ensinnäkin päätin 110% varmaks et tää koulu ja Valkeakoski saa sit jäädä tähän. Haen ainakin metropoliaan ja ehkä HSE:lle, mut pitäis varmaan alkaa perehtyy pääsykoe kirjoihin. Ja joka tapaukses elokuussa Helsinki kutsuu, kämppä pitäis olla melko varma ja luulisin et tonne kouluunkin pääsis sisään.

Oli aika mielenkiintosta olla järjestämässä teekkari saunaa legendaarisen BlxDromB0mfuckr kanssa, ja sit pääsin viel samaisen miehen matkassa viihdyttään yleisöä mikkiin huutamalla. Luulen et nää seikkailut ei viel oo nähty ja et uusia tuleen kun sieniä sateella.

Olis niinkun viikonloppu ja varmaan pitäis mennä viihteelle, mut taidan unohtaa itteni kotiin kun broidikin jäi jumiin kamppiin ja jäi veljesten hurjastelut tekemättä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.