IRC-Galleria

vilkman

vilkman

etsii ellalle kuvia työaikana

otto, alkoholi ja vappu ei sovi yhteen Tiistai 01.05.2007 13:33

no joo menipähän taas saatana vappu hyvin. En tiedä mihin sitä viinaa oikein mahtui mutta paljon sitä taisi mennä. Ja kyllä nyt vituttaa niin paljon kun on mahodollista. Onnille piti mennä yöks mutta se meni kyllä kanssa ihan vituiks lähin krissee saattaa kotiin ja tietysti promilleista. No mutta sitten kun olisi tarkoitus lähteä takasin niin voi vittu ei mulla ollu kyllä paskan vitun hajua missä olin. No puhelinkin vissiin soi mutta en hän minä sitä huomannut. No huomasin siinä sitten että onni oli soitellut useampaan otteeseen ja sitten se taas soitti no vastasin se kysy missä oon no ei paskan vitun hajua siitä . Onnekseni tunsin onnin koska muuten olisin varmaan vieläkin jossain tuolla haahuilemassa. Onni saattoi ovelle saakka ja katto että pääsin sisään.

Onnille iso kiitos kaikesta eilen ja samalla voisin pyytää anteeksi kaikilta ketkä säikäytin ajattelin luvata itelleni että otolle ei enää alkoholia se on mulle vaan yks vitun ongelma lisää tästä päivästä lähtien otto on raitis ja juhlii limulla ja anteeksi nyt vielä kerran kaikille ketkä säikäytin ja kiitos

ainiin aamulla ei ollu kyllä kovin hyvä fiilis vitutus kova ja mahassa kiertää. tietääkö kukaan muuten missä matin kajarit on ja mun mp3 soitin ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.