IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

violent-

violent-

Shut up. I wear heels bigger than your dick.

NormiarvoMaanantai 26.11.2007 13:22

Minä olen jo iso tyttö. Isot tytöt ovat jo pussaileet ja pukeutuneet minihameisiin. Heillä on yhdet korkeakorkoiset saappaat ja kahdet matalammat kengät. Äidit eivät antaisi tyttöjen pitää niitä, mutta he pitävät, ilotyttöyhdennäköisyydestä huolimatta.

Isot tytöt värjäävät hiuksensa kerran kahteen viikkoon ja puhuvat rumia muista tytöistä selän takana. Isoilla tytöillä on parhaita kavereita ja varmaan heillekin valehdellaan. Äideille selitellään ja kuuden minuutin päästä mennään salaa takapihan terassille tupakalle. Isot tytöt liehittelevät poikia ja pojat läpsivät niitä pakaroille ja heittävät halpoja kommentteja.
Iso tyttö on ilotyttö.

Isot ja pienet tytöt ovat juovuksissa joka viikonloppu ja huutelevat sitä koulussa kovaan ääneen niillekin, joita ei edes kiinnosta.
Isoilla tytöillä on keinonahkatakit ja Seppälän rintsikat, VeroModan housuja ja härskit jutut.
Ne ovat lakanneet kyntensä eri värein ja haistattelevat opettajille. Heistä tulee parturikampaajia, maalareita tai ei mitään. Oikeasti isoja tyttöjä kiinnostaa rakennusala ja diplomi-insinöörin tutkinto, mutta sitä nyt ei ainakaan saa ääneen sanoa. Tytön kuuluu olla vain kaunis, ei viisas.

Isot tytöt antavat poikien kopeloida auton takapenkillä ja myöhemmin kertovat siitä iloisesti kavereilleen, vaikka oikeasti heihin sattuu. Isot tytöt itkevät yksin tyynyyn, eivätkä anna kenenkään nähdä, että pieni sydän särkyy. Isot tytöt eivät vaan tee niin.

Isot tytöt luulevat, että aikuisia ollaan, kun aletaan saamaan rahaa joululahjaksi villasukkien sijaan. He eivät käy enää muun perheen kanssa sukujuhlissa, vaan stressaavat koulusta.
Isot tytöt katsovat itseään peilistä ja osoittelevat mukalihavia reisiään. He löytävät kaikki epäkohtansa, jotta kukaan ei huomaisi heidän hyviä puoliaan. Sitä pientä tyttöä ison tytön sisällä.
"Ei kai kukaan halua olla onnellinen?"

Oikeasti isot tytöt katsovat säälien pieniä tyttöjä. Isotkin tytöt haluaisivat vielä pukeutua Citymarketin lastenvaatteisiin ja pyöriä kuralätäköissä. Jotkut isot tytöt uskaltavatkin nauttia elämästä ja pukeutua niin kuin haluavat ja tehdä mitä haluavat, mutta kaikkihan tietävät, että eiväthän pojat sellaisesta tykkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.