IRC-Galleria

wiid

wiid

neiti Banaanipirtelöä Keskellä Yötä

4chanin Suomicosplay-lanka aiheutti melkoista porua - jälleen kerran, kuka vielä muistaa Sankakucomplexin jutun? - joten ajattelin tehdä omaa vastinettani "koska tylsää."

Pitänee painottaa tähän ensi alkuun se, etten käytä 4chania tai muitakaan vastaavia kuvalautoja lähes lainkaan - minusta anonymiteetti on aika iso läjä paskaa ja tehty ihmisille, joilla ei ole munaa sanoa mielipidettään ääneen.
Kyllä, minun kuviani postattiin tähän kyseiseen lankaan, mutten jostain syystä saanut paskaa kommenttia niskaani. En ole itsekeskeinen huomiohuora, mutta kehtaan väittää että pukuni ovat keskimääräistä tasoa parempia, vaikken omista minkäänlaista koulutusta vaatesuunnitteluun ja käsityönumeroni oli yläasteella 7.

Suomen cosplaytaso on oikeastikin melko alhaista, mutta sitä ei suostuta myöntämään kuin anonymiteetin tai "suljettujen ovien" turvin. Toisen pukua ei saa edes kritisoida ilman että tulee kritiikin kohteen kymmenen innokasta kaveria hyppimään silmille että "oot kauhee kusipää ite teet paskoja pukuja tää on vaa kiva harrastus tärkeintä on pitää hauskaa v*tut ompelemisesta!!1".

Yksi fakta cosplaysta on se, piti siitä tai ei, että cosplay on äärimmäinen ulkonäkökeskeinen harrastus. Cosplayta voi käytännössä verrata mallin työhön. Minä en väitä etteivät isokokoisemmat ihmiset saisi cossata, omalle kehotyypille sopivan hahmon valinta on hienoa asia. Ja ihan totta, niitä pulleampiakin hahmoja on tosi paljon, eikä ne automaattisesti ole laisinkaan rumia! En ole itse mikään maailman siroin ihminen, mutta se ei ole estäny minua tämän harrastuksen parissa. Jos et halua tehdä isokokoisia hahmoja, kokeile sitä mitä itse harrastan: valitse sellainen puku joka peittää ne kriittisimmät alueet kehostasi ja muokkaa pukuja omalle kehotyypille sopivammaksi.

Suomi on yksi hemmetin iso jeesustelijoiden maa, "MINÄ EN KOSKAAN HAUKU KENENKÄÄN PUKUA!!" "Ei tuolla ole oikeutta sanoa noin!!", mutta kuka oikeasti kehtaa nostaa kätensä ja sanoa, ettei ole koskaan sanonut väärää sanaa toisen tekemisistä? Löytäkää minulle tämä jeesus, annan karkkia.
Toinen asia, mitä suomalaiset harrastavat erityisen paljon, on nimittää ihmisiä elitisteiksi ja käyttää tätä sanaa negatiivisena ilmauksena. Elitismi ei tarkoita negatiivista asiaa. Elitisti on henkilö, joka on asiassaan äärimmäisen hyvä. Elitisti ei puhu paskaa puvuistasi selän takana, vaan tulee kertomaan ne sinulle. Miksi? Jotta parantuisit! Mikä siinä on niin hemmetin kamalaa? Koska ns. eliitiltä saattaa saada hyviäkin neuvoja, sen voi ottaa aina ihan kokemuksen kannalta. Koko eliitti-sanaa käytetään muutenkin vähän liian helposti. Heti jos joku kritisoi asiasta jota kritiikin kohde itse tekee (esim. paljon puhutut pusupiirit) niin ollaan itkemässä kuinka "ELITISTIT EI TYKKÄÄ MEIDÄN PUSUPIIREISTÄ. :((("
(Ja niin - ei, en koe itseäni erityisen elitistiseksi muissa kuin hamsteripiireissä.)

Syitä Suomen cosplaytason alhaisuuteen?
1. Omalle keholle sopimattomat hahmot.
Voi kyllä. Normaaliluinen suomalaistyttö ei suurella todennäköisyydellä voi koskaan cosplayta sarjan komeinta bishounenia. Tämä fakta tulisi kaikkien kohdata. Olisihan se ihan mielettömän kivaa cossata omien päiväuniensa kohdetta, etsiä sukupuoltaan ja niin edelleen, mutta minusta todellisuus olisi ihan kiva kohdata. Mikä niissä tyttöhahmoissa on vikana? (Vinkki: ei mikään.)

2. Viitsimättömyys
KYLLÄ. Viitsimättömyys on sitä kaikkea, mitä ei jaksa tehdä, minkä tekee helpoimman kautta jne. Miksi valita omia kykyjä vaikempaa pukua? Itse pidän ihan mielettömän paljon yksinkertaisistakin puvuista, jos niissä on niinsanotusti kaikki kohdallaan. Huonosti tehty puku on huonosti tehty, se on yksinkertaisesti fakta, jota ei haluta hyväksyä.

3. Raha
Ikävä kyllä, laatu maksaa. Harrastukseen panostaminen on pääosin aina maksullista, lähes riippumatta harrastuksen kohteesta. (En tarvitse tähän esimerkkejä kivenkeruusta, kyllä jokainen osaa itse ajatella minkälainen harrastus on ilmainen.) Älä tee Trinity Bloodin hienointa kermakakkupukua tai Hetalian uniformua, jos varasi eivät siitä kunnolliseen peruukkiin tai hyvään kangasvalintaan. Kukkaronnyörien kiristäminen näkyy valitettavasti hyvin selvästi - huonolla tavalla, ellet sitten ole erityisen loistava soveltaja.

3. Halu "pitää vain hauskaa"
Miksi en ymmärrä tätä? Eikö pukua voi tehdä hyvin JA pitää hauskaa? Eikö conipaikalla voi käyttäytyä hyvin ja pitää hauskaa?

4. Fanservice
Hyvä fanservice >< huono fanservice. En näe siinä mitään pahaa jos kaksi hyvää cossaajaa ottaa laadukkaita fanservicekuvia omassa rauhassaa ja ajan kanssa. Kuvaamiseen kannattaa aina varata useita tunteja - mielellään koko päivä aikaa! Huono fanipalvelu on sen sijaan huonoa. Ainakaan minä en halua nähdä julkisilla paikoilla toisen sisuskalujen varastamista, tapahtui se sitten cossipuvussa keskellä Tampereen keskustaa tai pillifarkuissa Sedun baarien sohvilla.

5. Kuvaaminen
Valokuvat vaikuttavat todella paljon puvun laatuun jälkikäteen tarkasteltaessa. Huonokin puku saattaa näyttää hyvältä hyvässä valaistuksessa, hyvän kuvaajan ottamana sellaisessa paikassa, joka sopii hahmolle, tai muuten vain paikassa jossa ei näy taustalla hikisiä conikävijöitä. Hyvällekin puvulle käy huonosti, jos se on kuvattu hätiköiden halogeenilampun varassa ruuhkaisella conpaikan käytävällä.

Kaikille tekstini lukijoille: Millä perusteilla kutsut jotakuta elitistiksi? Siksi että henkilö x kisaa/on mukana järjestämässä tapahtumia/tekee paljon pukuja/on esillä skenessä/tai jotenkin muuten?

Lopetus: FAILIA LÖYTYY JOKAISESTA MAASTA. Niin Amerikasta, Japanista kuin muualtakin maailmasta. Näissä kaikissa paikoissa tehdään samoja virheitä mitä täällä tehdään - internet vain säilyttää ne kaikista järkyttävimmät ja hienoimmat puvut, mikä saa turhan suuren kontrastieron maiden välille.

Sincerely yours, @wiid (kirjoittaja) & @corbin (henkinen tuki + ideariihi). ♥

NuuKeskiviikko 20.01.2010 04:26

Antakaa joku minulle unta. ;___;

[Ei aihetta]Tiistai 19.01.2010 18:11

http://theoatmeal.com/comics/cat_know

Mauku sanoo (16:09):
Timon ei ainakaan tunnustele viiksillään paskaakaan että mahtuuko se kulkemaan jostakin
Mauku sanoo (16:10):
se juoksi parvekkeelta sisälle ihan o3o ORLEORLEORLEORLEEROLELROL ja jäi perseestään kiinni

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.01.2010 21:13

Taidan jatkaa Rebornin lukemista ihan vain sen takia, että Mauku linkkasi minulle ylisöpön sivun, jossa oli MukuChromea. <3

Tykkään.

Uusi koneSunnuntai 17.01.2010 17:37

Toimii kuin unelma. ♥ Aaaah, vihdoin eroon Visvasta. Tervetuloa, seiska. Tykkään sinusta. ♥

PupuLauantai 16.01.2010 02:19


Hankin pupusen ystävältäni Aijalta, koska tämän piti luopua "Kiirasta". Pupupojan oli tarkoitus olla alunperin siis tyttö, mutta paljastikin itsensä poikaseksi noin kuukausi sitten = Aija ei voinut pitää pupua koska hänen oma urospupunsa ei tullut toimeen tämän kanssa. Näin ollen Aija tarjosi minulle tätä hurmaavaa otusta, enkä voinut millään kieltäytyä. ♥

Nimeä herra vielä kaipaisi, Kiiraa en käytä koska liian tyttömäinen ja meillä on kotona Kira-niminen kissa.. Optimus Prime ei kelpaa nimeksi, sitä ehdotettiin jo. Rodultaan herra on leijonanharja ja väriltään ruskeasiamsoopeli & white. Syntynyt 29.8.2009, eli ikää on noin 4,5 kuukautta.

Olen hyvin rakastunut - ei tämä hamstereita voita kyllä, mutta tulee kyllä melko hyvänä kakkosena. Koirankorvike. ;)

[Ei aihetta]Perjantai 15.01.2010 18:42

Hamsteriyhdistyksen vuoden voittaja -tulokset tulivat! ♥

Vuoden Voittaja 2009 – Pitkäkarvaiset syyrialaiset:
3. Granaattiomena***, om. Niina Toivonen
11. Berry Berry Extraordinary*, om. Nilla Haapanen-Suojala
14. Ihq-Intomieli*, om. Marjut Kaakinen
19. Wanda*, om. Marjut Kaakinen

Vuoden Voittaja 2009 – Koestandardi syyrialaiset
3. KGG09 Kaktusviikuna+, om. Marjut Kaakinen

Vuoden Voittaja 2009 – Venäjänkääpiöhamsteri roborovskit
5. Tyrsky, om. Marjut Kaakinen

Vuoden Voittaja 2009 – Venäjänkääpiöhamsteri roborovskit, ei-standardi
2. Vaahto, om. Marjut Kaakinen

Vuoden Lemmikkihamsteri 2009 - Syyrialaiset
7. Imagine Whirled Peace om. Hely Luhta
7. Morsmordre, om. Anne Puranen
9. Frederica om. Hely Luhta

Kaikki nuo olivat joko kasvattejani, sijoituksessa tai minun omistamiani hamstereita. ♥ IHAN MAHTAVAA! *liekeissä*

[Ei aihetta]Torstai 14.01.2010 15:27

Tummenna, jos väite pitää paikkansa.
Kursivoi, jos se on vähän siinä ja siinä.

Olen piilotellut alkoholijuomia talossani, vanhemmiltani salassa.
Olen huutanut joskus: "Mä oon niin leija!"
Olen motannut kaveria turpaan niin, että häneltä alkoi vuotaa verta.
Olen valehdellut äidille nukkumapaikkani.
Olen lähtenyt sekunnin mielihalusta paikkaan, jonne lähtöä olen myöhemmin katunut.
Olen kiusannut koulussani.
Olen nimitellyt opettajaa hänen kuullensa.
Olen miettinyt tuskallista tapaa kuolla jollekulle läheiselle henkilölle.
Olen liftannut. (mutten koskaan saanut kyytiä :C)
Olen tehnyt graffitteja seiniin, alikulkutunneleihin tms.
Olen noussut väärään linja-autoon, junaan, metroon tms. (mutta tajusin virheeni ennen kuin se jatkoi matkaansa! :>)
Olen tilannut taksin ja maksanut sen kaatokännissä.
Olen miettinyt, miltä tuntuisi kun tehdään genitaalilävistys.
Olen huudellut kaupungilla epäsoveliaita sanoja vain osoittaakseni oman typeryyteni.
Olen mennyt ja pyytänyt täysin tuntemattomalta henkilöltä savuketta.
Olen kampannut vastaan tulevan tuntemattoman henkilön.

VIIMEISEN VUODEN (12 KK) AIKANA OLEN:
Pitänyt päässäni kaljapacin kuoria.
Kuvannut kännisiä ihmisiä.
Pitänyt stetson-hattua päässä ja leikkinyt cowboyta. (Hihi, pitänyt hattua päässä! Meg ♥)
Kokeillut nahkahousuja.
Näpytellyt salaa toisen kännykällä päättömiä tekstareita ja lähetellyt niitä.
Soittanut 112:seen, ja kuullut siellä vastattavan.
Opetellut ajamaan autoa.
Ajanut autokolarin.
Tehnyt uudenvuodenlupauksen, joka ei pitänyt.
Tehnyt uudenvuodenlupauksen, joka piti.
Luvannut pitää jotain lakkoa, mutta onnistumatta siinä.
Flirttaillut varatulle.
Juossut rintsikat ja farkut päällä siideripullo kädessä ja kiljunut: "Mä oon niin kännissä!"
Kietonut vappuserpentiiniä kaulan ympärille.
Ikävöinyt niin, että ihan itketti.
Inhonnut jotakuta.

Sanonut suoraan jollekulle: "En ole kiinnostunut sinusta."
Ostanut äidille tai isälle syntymäpäivälahjan.
Kutonut sukat, lapaset tai kaulahuivin.
Hävinnyt pelikoneesta yli 20 e saman pelin aikana.
Haistattanut vitut kaupan myyjälle.

NÄITÄ ASIOITA KAIPAAN:
Ex-tyttö-tai poikaystävää.
Viime kesää. (mutta odotan vielä enemmän seuraavaa! :>)
Rippijuhliani.
Kuollutta sukulaistani.
Jotain vaatekappaletta joka ei enää mahdu päälleni.
Jotain vaatekappaletta joka meni rikki.

Aikoja, jolloin kaikki oli vielä hyvin.
Sitä tunnetta, että saan olla yksin ja omassa rauhassa.

SEURAAVALLA KESÄLOMALLA AION:
Ryypätä perseet olalle.
Iskeä uuden poika- tai tyttökaverin.
Lähteä lomamatkalle.
Nukkua yli yhteen päivällä.

Lukea kokeisiin, tenttiin jne.
Lähteä jonnekin, missä en ole ikinä ennen käynytkään.

MINULLA ON:
Yli 100 e käteisenä lompakossa.
Vain alle 10 e käteisenä lompakossa.
Mesekeskusteluja auki.
Meikatut kasvot juuri nyt.
Ja paljastava tissitoppi päälläni. (Haha >:D EI OLE!)
Ei, vaan aikansa elänyt äitini lahjoittama villapaita. (Vanha villapaita, ei tosin äitin lahjoittama..)
Ihana harrastus, jonka kanssa vietän joka päivä aikaa.
Niin päättömiä ideoita, että joskus itsekin ihmettelen mistä keksin ne.
Yksi todella hyvä tyyppi mesessä, jonka jutuille nauran aina.

Sipsiä tai karkkia nyt lähettyvilläni.
Dieetti kesken.
Luokanvalvoja/ryhmänohjaaja, joka saa pinnani kiristymään päivä päivältä enemmän.
Kammottavia muistoja ryyppyreissuilta.
Noloja muistoja lapsuudesta.
Ainakin kaksi lävistystä.
Suunnitelmia ensi viikonlopulle. (Remppa~~ ;>)
Poreallas kotona.

MINÄ OLEN:
Pyörtynyt.
Itkenyt jonkun pojan vuoksi. (No.. ehkä ihan ihan vähän.. Mutta se johtui siitä että olin tositosi vihainen!)
Halukas tutustumaan uusiin tyyppeihin, ja alkaa hengailemaan heidän kanssaan.
Sammunut.
Itkenyt ja nauranut samaan aikaan.
Sairastanut angiinaa.
Leikkinyt barbeilla yli 12-vuotiaana.
Omistanut monta laatikollista leluja.
Laulanut suihkussa kovaa.
Tehnyt runoja.
Voittanut juoksukilpailun.

Ollut helikopterissa.
Käynyt Espanjassa.
Ollut pommisuojassa.
Lyönyt jotain.

Ollut kiusaaja.
Saanut kokeesta 5-.
Haukkunut opettajaa.

Omistanut yli 1000 euroa.
Omistanut vain yhdet käyttökelpoiset sukat.
Omistanut 2 kännykkää samaan aikaan.

Paennut lemmikkiä.
Joutunut sairaalaan.
Ollut poliisiautossa.
Jäänyt kiinni varastelusta.
Ollut ulkona yli neljään yöllä.

Juonut viikon putkeen.
Repinyt rahaa.
Heittänyt kännykän veteen.
Penkonut roskiksia.
Ollut suossa.
Ajanut autoa.
Ajanut ryteikköön pyörällä.
Hyppinyt trampoliinilla.

Tuhonnut äidin meikkejä.
Heittänyt hyvää ruokaa roskiin.
Ollut häissä yli neljä kertaa.
Omistanut nokkahuilun.

Soittanut pianoa.
Ollut musikaalissa.
Nähnyt ufon.
Haukkunut äitiä huoraksi.
Haukkunut isää homoksi.
Pelännyt sukulaista.
Ollut koneella yli 10 tuntia putkeen.
Pitänyt lintua sormella.
Tanssinut salsaa.
Nähnyt vanhempien tappelevan.
Kuullut harhoja.
Piirtänyt ruumiita.

Säveltänyt laulun.
Jäänyt luokalle.
Käynyt kymppiluokan.
Eksynyt tutussa paikassa.
Haukkunut jotain ja tämä on kuullut sen vahingossa.

Sairastanut astmaa.
Allerginen yli kuudelle asialle.
Joutunut sosiaaliviranomaisten tai poliisien kanssa tekemisiin.
Saanut turpiin kaverilta.
Heittänyt kännykkäni seinään.

Ollut Children of Bodomin keikalla.
Katsonut Summerlandia.
Suudellut tyttöä.
Saanut kympin kokeesta.
Saanut nelosen kokeesta.
Ollut jälki-istunnossa.
Satuttanut jotain ihmistä todella pahasti
...enkä edes katunut sitä.

Laihduttanut kauan ja onnistunut siinä mielestäni.
Koittanut matkustaa pummilla mutta epäonnistunut
...onnistunut.
Lyönyt/puristanut jotain perseestä. (Yleinen harrastukseni! :>)
Uinut avannossa.
Astunut lehmänläjään paljaalla jalalla
...vahingossa
...tahallaan.
(Hei, asun maalla ja vieressä oli ennen lehmäpelto!)
Tapellut opettajan kanssa.
Ollut monta päivää syömättä.
Syönyt sushia.

Fanittanut Spice Girlsiä.
Karannut kotoa.
"Karannut" koulusta.
Nukahtanut tunnille.

Ottanut lävistyksen muualle kuin korviin.
Tehnyt itse lävistyksen.
Pessyt hampaat vahingossa väärällä harjalla
...tahallaan.
Äänestänyt Idolsin/Popstarsin kilpailijaa. (Äidin puhelimella yhden kerran. :> Luvan kanssa, olin kiltti pieni tyttö.)
Syönyt samaa purkkaa kuin viisi muuta ihmistä.
Leikannut itse itselleni uuden hiustyylin.
Sanonut jollekin "rakastan sinua" ja tarkoittanut sitä.
Juossut ulkona pelkissä alusvaatteissa.
Saanut valituksia naapureilta.
Rikkonut ikkunan tahallaan.
Saanut pojan itkemään. (Luulen ainakin. :D)
Katsonut telkkaria putkeen yli seitsemän tuntia.
Tehnyt spagaatin.
Valehdellut tässä gallupissa.

[Ei aihetta]Lauantai 09.01.2010 21:35

Ohjeet:
1. Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa.
2. Lihavoi ne väitteet, jotka ovat voimassa kohdallasi.
3. Lisää loppuun väite, joka pätee sinuun.

01. Punainen on lempivärini.
02. Omistan auton.
03. Minulla on kissa.
04. Seuraan Emmerdalea.
05. Pystyn juomaan litran appelsiinimehua 15 minuutissa.
06. Sain töitä!
07. Conan O'Brian ärsyttää minua.
08. Olen aamu-uninen.
09. Rakastan suklaata ja salmiakkia.
10. Havukasvit ovat kauniita.
11. En osaa rullaluistella.
12. Näen kummallisia unia.
13. Vihreä on lempivärini.
14. Leivon usein pannukakkuja.
15. Olen laulanut karaokea.
16. Käytän julkisia liikennevälineitä.
17. En voi sietää verilettuja.
18. Pidän Kotiteollisuudesta.
19. Minulla on silmälasit.
20. Olen huulirasva-addikti.
21. Minulla on koira/koiria.
22. Haluan superhyperjättisuuren perheen.
23. Rakastan lomakkeiden täyttämistä.
24. Osallistuin neuleolympialaisiin 2006.
25. Olen neulonut Fifin.
26. En osaa viheltää.
27. Olen liimannut pikaliimalla suuni kiinni.
28. Kohtasin aviomieheni netissä.
29. Haluaisin hypätä benji-hypyn.
30. Minulla on sinivihreät silmät.
31. Olen päättämätön.
32. Nukun vähintään kahdella peitolla.
33. Olen mieluummin kotona kuin kylässä.
34. Laulan suihkussa.
35. Minulla on iPod.
36. Seuraan useita scifi-sarjoja.
37. Olen juuttunut kielestä kiinni jäätyneeseen metalliin.
38. Minulla on tatuointi.

39. Minulla on kääpiösiili.
40. Aion pitää helmikuussa karkkilakon.
41. Olen suudellut samaa sukupuolta olevaa henkilöä kuin itse olen.
42. Olen tumpelo tekniikassa.
43. Nyplään pitsiä.
44. Settlers of Catan on suosikki lautapelini.
45. Olen hurahtanut Sudokuun.
46. Nukun päiväunet joka päivä.
47. Olen vasenkätinen.
48. Tulen työskentelemään/työskentelen lapsuuden unelma-ammatissani.
49. Olen 29-vuotias.
50. Olin tänään työhaastattelussa.
51. Pidän ikkunoiden pesemisestä.
52. Minulla on vauvakuume.
53. Rakastan dokkareita.
54. En tykkää työstäni.
55. Olen kasvissyöjä.
56. Omistan yli 500 romaania.
57. Sisustan nukkekotia.
58. Matikka on kivaa!
59. Olen blogiaddikti.
60. Olen neulonut pontson.
61. Olen kummallisten asioiden kerääjä.
62. Tykkään avantouinnista.
63. Koulussa lempiaineeni on ruotsi.
64. Olen hurahtanut kuntoilukirjoihin.
65. Tykkään naksutella niveliä.
67. Harrastan karatea.
68. Rakastan lohikäärmeitä.
69. Kärsin ajoittain migreenistä.
70. Eilen oli hääpäiväni.
71. En ole koskaan juonut kupillistakaan kahvia.
72. Olen saanut merkinnän rikosrekisteriini.
73. Rakastan hunaja-juustovoileipiä.
74. Olen opiskelija.
75. Pidän talvesta.

76. Rakastan nettikilpailuja.
77. Nälkäisenä olen hyvin äkäinen.
78. Mukavuudenhaluni voittaa nykyään useammin turhamaisuuteni.

79. Olen laite/vempainfriikki.
80. Odotan vauvaa.
81. Olen alle 155 cm pitkä.
82. Harrastan joogaa.
83. Olen absolutisti.
84. Olen pelannut luminorsupalloa.
85. Pelaan WoWia.
86. Olen BB-addikti.
87. Aion muuttaa ulkomaille työskentelemään/opiskelemaan.
88. Olen hurahtanut askarteluun.
89. Lupasin monta vaikeaa uudenvuodenlupausta.
90. En tehnyt yhtään uudenvuoden lupausta.
91. En ole ikinä polttanut tupakkaa.
92. Kotonamme puhutaan kahta kieltä.
93. Olen uskomaton nainen!
94. Minulla on Pappa-Tunturi.
95. Minulla on 3 lasta.
96. Minulla on tällä viikolla synttärit. (oli jo! :> Mutta viikon sisällä)
97. Minulla ei ole koskaan ollut angiinaa.
98. Uskon asioihin joita yleisesti pidetään yliluonnollisina.
99. Harrastan tanssia.
100. En ole ollenkaan varma, tuliko tummennettua kaikki kohdat oikein.
101. Pidän lumisateesta.
102. Omistan siniset sohvat.
103. Vaatteiden silittäminen on minulle pakkopullaa.
104. Minulla ei ole siskoa.
105. Minulla on lemmikkitiikeri.
106. Keräilen koirakortteja.
107. Valmistun opinahjostani tässä kuussa.
108. Harrastan ristipistoilua.
109. Autoni on punainen.
110. Olen hypännyt 10 metristä veteen.
111. En voisi kuvitellakaan elämää ilman musiikkia.
112. Vihaan sadetta.
113. Tykkään lukemisesta.
114. Pidän omaa blogia.
115. Rakastan kaakaota.
116. Pidän nukkumisesta.

117. Minulla on ruskeat silmät.
118. Tulin juuri suihkusta.
119. Kyrsii ku loma loppuu kohta. (loppui jo)
120. Olen maistanut hajuvettä. (ja maistui pahalta)
121. Pelkään liukuportaita.
122. Pelkään meressä uimista.
123. Pidän laulamisesta.
124. Roolipelaan.
125. Kursivoin kaikki väitteet, jotka ovat melkein totta/osittain totta.
126. Nukun useammalla tyynyllä.
127. Minulla on pitkät hiukset
128. En lisää uutta väitettä.

2010Perjantai 01.01.2010 02:35

Oikein hyvää uutta vuotta 2010 kaikille homoille ♥ (ja heteroille ja kaikille siltä väliltä - rakastan teitä enivei)

Katsokaa Meoin uusin kuva (tämä ei anna linkittää sitä), se tiivistää minun uudenvuodenviettoni (oli yhdyssana tai ei) varsin mainosti (jouduin tarkistamaan tämän tekstin oikeinkirjoituksen varmaan kymmenen kertaa)!

Luv ya ♥