IRC-Galleria

PERJANTAI<3Lauantai 03.12.2005 00:02

JuuJuuH.. Tännnää lähin josku 5 vaille kouluun ja kerkisin :D Söin Matkalla sämpylää ja se oli ihan kakkaa.! Meillä oli aamul saksaa ja me katottii semmonen VITUN tyhmä vireo Wienistä ja se kesti jotai 30min. :/ sitten oli kuvista ja me tehtii kynttelikköjä ja jotkut tonttuja. Mun siitä tuli ihan kyjkka. ja meillä oli P-joulujuhlat!! :D Me esitettii se estys aj kun se toine ryhmä esittti omansa nii kun ne laulo nii eeva vaan nauro XXXD ja sillon siel pikku jouluis nii soitettii eka CF:ia ja sitten jotai vatun beatlesia ja sitten metallicaa<3 Ja sitte CHILDREN OF BODOMIA!! \,,/ Minä Ja Jotku jätkät vaa tykättii siitä :D ja kukaa tyttö mun lisäks ei ;) ja villi tais tuoda sen. :D Hauskaa oli <3 Ja mulla oli mukana irtokarsui ja Mountaindewiä!! NaMMMMM. !!! :D Koulussa oli ruokana siskonmakkarakeittoo :/ Jak.
ja sitten koulun jälkee löntystelin kotiin ja siivosin ja tein miikulle kortin ja menin koneelle. Ja säin ihan tulipunasta Omppooooo! :D NjAmMMM! ja sitten miina soitti muo sinne ja mutsi vei mut sinne ja sitten orotin siel pihal ja iina tuli hakee mut siit ja sitten mentii sisälle ja leikin vähä aikaa oden kaa ja sitten annoin sen kortin ja lahjan miinalle! Se lahja oli korvikset ja miina (kai) Tykkäs niit, Mutsi oli ostanu ne..
ja sitten leikin koirien kaa ja otin niitä sylkkyy ja sitten alettiin kattoo moviee.. ja sitten jossai vaihees iina häippäs kun se meni johki reeneihi ja sitte minttu ja päivi tuli toi meille hese ateriat :D join kokakolaa ja söin kerrospurilaisen ja ranskiksii! ;D
sitten katottii taas moviee ja leikin koirienki kaa ja sitten eeva lähti ja sitten tiia lähti ja sitten olin viel vähän aikaa miinul ja leikin koirien kaa ja pussailin rosiitan kaa XDXDXD ja pepsin kaa. :P :D ne on nii Lutusia <3 ja sitten lähin ja miina tuli saattaa muo pepsin kaa kun se kävi samalla pisulla ja sitten menin lataa buss kortin pallikselle ja sitten lähin vaa kotii ja siel maalaili väähän ja tulin sitte koneelle :D Jeehuu.
T.Minä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.