IRC-Galleria

H&M.... <3 :(Tiistai 14.10.2008 14:30

:( olin 6-10.10.2008 kajaanissa H&M:llä työharjotelussa ja se oli ihan mahtava paikka, sitä mulla tulee kovasti ikävä:(
Siellä oli samaan aikaan eräs ERITÄIN mukava tyttö joka oli ollut myös sitä edellisen viikkkon siellä. Meillä oli hauskaa ja siellä oli hauskaa. Molemmilla meillä tulee ellei jo ole tullut hirveä ikävä sitä musiikia mitä siellä soi päivät pitkät...:( No se viikko oli mahtava, pakko myös kertoa että sen viikkon jajn söin kajaanin keskuskoululla. Se oli oikein mukava paikka joten terveisiä sinne! ;D

No se siitä.... mutta mikäs sen paremaa kun olla veljen luona kajaanissa ja vietää syyslomaa rauhassa poissa kodin omia sekamelskoja;) Ei nyt sentään, täällä on oikeasti ollut tosi mukavaa vaikka en ole mitään ihmeelistä tehnytkään. Nyt on kuiténkin vähän harmi kun tuolla ulkona sattaa vettä ja pitää mennåä lenkitään veljen koiraa, siis ei siinä muuta vikaa ola kun se että sattaa.

tässä on kyllä nyt pakko mainita että ennen kun tulin tänne kajaaniin eli 3-4.10, olin siis söörmarkkussa koska olin siellä järjestettyssä heppakerho vetäjä kurssilla ja se oli mukavaa. siispä suositellen menemään sellaiselle kursille jos tykää hevosista ja käy tallilla ja haluaa tehdä seuran hyödyksi jotakin.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.