IRC-Galleria

yossu]

yossu]

Life is a bitch and then we die.

Eilinen jäänyt taa. </3Sunnuntai 27.01.2008 16:32

Uniklubi@Porvoo, Linnakosken lukio.


Itse saavuin paikalle puoli kymmeneltä äitin häädettyä miut kotoa kasin jälkee, kun se halus nukkua. Siellä sitten jumitettiin ja leikittiin kuuteen asti ja ihmeteltiin, miksi porukkaa oli tosiaankin viiden aikaan 30 henkilöä (tämän tiedän 30 pientä elefanttia-leikistä).

Järjestelyt oli tosiaan tehty hyvin ja siitä kiitos järjestäjille, olen ollut paljon huonommin järjestetyilläkin keikoilla, joissa on kaatunut turva-aita ym. Itse otin kengät pois jo ulkona ja joku täti lipputiskillä taisi ihmetellä, olinko ollut ulkona "puoli alasti" xD

Salissa löysin itseni sitten eturivistä, kavereiden seasta. Lämppärin aikana pelästyttiin valoja ja pelättiin Uniklubin rjp:n loppua, jossa valot yleensä räpsii aika paljon, koska valot sattui ensimmäisen minuutin aikana silmiin, mutta pelko valoshowsta osottautui turhaksi. Turva-aidan puolesta pelättiin kanssa, koska arveltiin, että Jussi päättää kiivetä aidalle jossain vaiheessa keikkaa ja aita painui alaspäin jo yleisön nojatessa siihen. Jussi sitten kiipesikin siinä meidän vieressä aidalle, mutte taisi itsekin huomata, ettei aita ollut kovin kestävä ja lähti aika nopeasti pois. Itse keikka oli omalta osalta aika rauhallinen, kun Klubilla meno oli aika paljon kovempaa joka suhteessa. Hyvin kuitenkin tuli rokkailtua ja jätkät vetivät hyvän keikan.

Keikan jälkeen arvottiin sitten voittajia kilpailuun, johon itse osallistuin leikkimielellä, ilmainen kun oli. Kotiin tuomisiksi sieltä sitten lähtikin kaikenlaisten nimiversioiden jäkeen (mullako epäselvä käsiala?) "koko bändin nimmareilla varustettu juliste", josta Jannen nimmari puuttuu, jollei se sitten ole julisteen väärällä puolella oleva kaksi senttiä pitkä pystysuora viiva O.o

Kiitokset hullunhauskasta päivästä ja etenkin illasta lähtee Suville, Henrikalle, Saralle, Idalle, Mandylle, Hillalle ja Nealle, sekä niille kahdeksalle paikalliselle, jotka tulivat jonottamaan ensimmäisinä. Keikan jälkeisestä erikseen kiitos Marjannelle (?) ja Debralle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.