IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

evkevkevkTorstai 11.05.2006 23:13

voi jeesus ku voi olla sit jänskä päivä. Oon vaan nukkunu koko päivän, en edes jaksanu käydä koulus.. Mulla on janoki. Joo ja huomasin et oon syöny koko viikon homeista leipää, hyyyyyi. Mut mitä välii sillä oikeestaan on jos se on homees, koska se maistu ihan normaalilta. Mut emmä yhtä paha oo ku pauli joskus meillä vaasas aikoinaan, ku se söi vihreitä, kaks kuukautta vanhoja lihapiirakoita ja kuukauden vanhaa piimää. Se oli niin tollo ettei edes huomannu niitä klönttejä sielä. Hahahhaahaha...

Mä olin eilen töis ja sain siltä tyypiltä kelle mä siivoan niin palkkana pulloja :S mun työsopimukses kyl lukee etten saa ottaa mitää rahaa vastaan, mut mähän otin pulloja, en rahaa. Sitte kylö vein ne lähimpään kauppaan ku en kotiin jaksanu raahata.

ma tahto tulla seinajoki ://

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.