IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

tylsyys...Tiistai 29.11.2005 18:28

teen jauhelihakastiketta ja pastaa <nam>
ja on niin vitun tylsää että.. oon vaan jumittanu koneella joku ööö... 3 tuntia.. tai siis siinä välissä mä katoin väiski vemmelsäären ja jonku ruotsalaispiirretyn..

Ajattelin lähteä Mietaalle lauantaina ja olla perjantain selvinpäin. Jos vaikka vähä piristyis ku sais kaljaa ja pääsis bailaamaan. Jos nyt vaan kyydin saan jostain. Pikkujoulujaki pitäis vähä suunnitella.. Paitsi et mutsi varmaan hyppii riemusta ku on kaikki pikkujoulut ja kaikki, missä tietenki ollaan selvinpäin.. Mutta ihan mutsin iloksi perjantaina oon juomatta, ku se on muka alkanu huolestua..

Siis huolestua.. Eikö tää kaikki kuulu tähän ikään.. Tai siis ei kaikilla, mutta siis useilla.. Siis.. Mutsi ei vaan tajuu. Mitä mä sille voin jos oon periny faijalta geenejä!??!

Mun jauhelihakastike ei näytä jauhelihakastikkeelta, vaan se näyttää jauhelihan paloilta jotka lilluu vedessä. Superkokki Rista iskee taas!!

Missähän se Suski oikeen viipyy.. Ku Heidi lähti hakeen niitä koulusta varmaan joskus öö.. tunti sitten.. tai yli.. Mutta illemmalla lisää, mä meen ruunaileen mun pastan kans.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.