IRC-Galleria

yyberbitch

yyberbitch

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Jee!Lauantai 08.08.2009 02:57

Pääsin takasi töihin!! On edes jotain muuta tekemistä ku nukkuminen ja tv:n kattominen... ja ylimäärästen kenkien ostelu. Vrt raivoaa mulle ku ovestakaa ei mahdu kulkeen ku mun kengät on muka tiellä! Siinä ny kuitenki on vasta 1/100 kaikista niistä kengistä jotka aion hankkia tänä vuonna että valittakoot ens vuoden puolella.

Työtki alko keskiviikkona, ja piti eilen sitte lähteä viettelemään taiteiljaelämää taiteiden yöhön ja loppujen lopuksi ku yöllä tultiin tänne niin oli niin paljon energiaa että siivottiin kämppää koko yö. Tai no mä olin sillee henkisesti mukana siinä siivouksessa ku kannustin muita ja pyyhin pölyjä meiän Swivel Swiipperistä (jos ette tiedä mikä se on, nii kattokaa ostoskanavaa sivistymättömät!) joku kaks tuntia...no ainaki meillä on puhdas pölynimaisija. Oli tänään todella pirteä olo töissä valvoneena ja darra päälle. Onneks mun pomollaki oli krapula niin ymmärrettiin hyvin toisiamme ja se päästi mut kotiin puoltoista tuntia ennemmin.

Hyvää yötä kaikille ja kannattaa ostaa kaikki Futuraman tuotantokaudet + leffat, universumin parasta tuijotettavaa jos on ehtiny tuhota vähintään 50% aivosoluistaan. Ja huomenna taasen töihin joten nyt nuqq!

Ps. Vrt on tosi söpön näkönen ku se nukkuu ja tuhisee :) <3 (se leikkas päänsä kaljuks vaikka mä olisin halunnu et olis jättäny edes vähä hiuksia, vois protestoida ja sheivata sen kulmakarvat... no mut joo mo, mä meen ettiin sen parranajokoneen ku sillä on niin tuuheet kulmat et sillä varmaan ne kandee ajella. Wish me luck that I find it!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.