IRC-Galleria

leireilya mejillonesissaMaanantai 04.05.2009 06:45

oltii pe-aamu-su-ilta vahan leireilee lahella pikkukaupunki mejillonesii, antofagastast joku vajaa tunti pohjoseen.

hieman eroo suomen hyvin luontoystavalliseen leirielamaan :D oli vesiskootterei joil ne omistavat perheenisat kaahaili koko viikonlopun, vesiskootterien peras vedettavii kumiveneit, vesihiihtoo, kaiken maailman sahkon hankinta laitteita jotka parisi kaiket yot ja ym.
syotiin ihan pirusti lihaa :D Mut oli sairaan hyvaa ruokaa. Aktiviteetitki ihan jees, grillasin itteeni la ja su molemmat paivat melko aamusta iltaan, ja sen oon nakonenki nyt. sit myos vesihiihdettiin luokkalaisen dodon, sen siskon, veljen ja isan kaa. en ollu ennen vesihiihtany ja pari kertaa alus ei ihan vedesta nousu onnistunu mut kait kolmannel kerral paasin pinnalle enka ees lentany.

lauantai-iltan yhen perheen poika ja sen kaverit tuli pyytaa mua johki niidan vasaamalle kokolle. paahdettiin siel vaahtokarkkei ja huudatettii musaa autost. onki laitettava taas tahan pakollinen youtubelinkki. ne oli supersymppiksii mut vahan nuorii mulle, enka voinu olla huvittumatta ku sit aamuyost rohmin nukkuu ja kompastuin matkal vieres nukkuneeseen franiin ku se sit heratessaa kysy semmosel "uu oliko kivoi poikii"-aanel et no uuu oliko kivoi poikii haha. no joo mut siis vahan nuorii ikava kyl. (onko nyt tullu joku rajapyykki vastaa mis en enaa osaa kirjottaa)

nojoo ei muuta. huomen meen autoclubille hankkii harrastuksii, en kyl pida lentopallosta mut vissii sita nyt luvas kahesti viikos ja uintii. voi hienoo :D

ikava on alkanut. odotan kovasti koska taa ikavointikausi laantuu.

http://www.youtube.com/watch?v=rO6ot9g-FSc&feature=PlayList&p=17A943B3DA2A6356&index=0

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.