IRC-Galleria

laidasta laitaanKeskiviikko 04.10.2006 01:02

Aamu alkoi ihan kohtuu hyvissä fiiliksissä kello kuudelta.Tapaaminen byrograatin kanssa ennen aamukahvia oli jonkinsortin koettelemus mutta onnistunut silti.
Kävimme tutustumassa vaihtoehtoiseen ammattikouluun kurssin tiimoilta. Mielenkiintoinen mesta.Kuvankäsittelyn/valokuvauksen 1-vuotinen kurssi tukisi aiempia opintojani.Hmm,täytyy pohtia.Varteen otettava ajatus ,koska edes lainaa ei tarvitsisi ottaa,vaan päivärahat lisät juoksisi tilille ja voisi uida seteleissä.har.
Ope oli onnesta soikeena ja esitteli mulle uuden nöösin kuvaa..olipa söötti pallero pullaposki:)
Heti kahvit ja sämpylät siemaistuamme meninkin jo päätäpahkaa työharjoittelumestaan haastatteluun. Sain paikan rakennusviraston käsityöpajalta,jossa teemme sitten ympäristötaidetta...kivaa:)
Nekku paksuberttani tuli pojan faijan luota hoidosta ja huomasin ettei kaikki ole ihan kunnossa...katti kaapii ja kuopii hiekkalootaa tämän tästä ja kun kyselin hoitajalta,että onko kauankin jatkunut,oli vastaus viikon verran...voi hiisi! Huomenna on lääkäri ja kukkaro sata euroa keveempi...Niin kuin ei nyt muitakin rahareikiä ois tässä ollut...Minkäs teet...asiat tärkeysjärjestykseen.Jos ottaa eläimen,niin pakko olla varaa yllättäviin kuluihin ja tinkiä jostain muusta. Vaikka hammasta purren!
Täytyy pyöräyttää omenapiirakkaa tänään,jos vaikka ketutus laantuisi hieman...ja kait siitä jää kurssikavereillekkin vietäväksi sen kunniaksi, että sain työharjoittelumestan:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.