IRC-Galleria

-anuuh-

-anuuh-

"We're the fourth dimension" - Tove Jansson

'cause H-A-P-P-Y-!Maanantai 17.03.2014 22:49



En oo raiskannu tätä biisiä!

Siskon mielestä olen, koska:

- se on mulla puhelimessa soittoäänenä
- se on myös mun viestiääni
- kuuntelen tän biisin x15 ennen töihin menoa, sillä jaksaa hymyillä saatanan huononakin päivänä + 5x lisää jos ei hymyilytä! (ofc tanssimuuvit mukaan!)
- kuuntelen tätä automatkoilla, töihin, kouluun, mummolaan, kavereille, kaupunkiin mennessä...
- tanssin tän tahtiin ku joku pirauttaa mulle, joskus saatan unohtaa vastata
- soitan x1 ennen nukkumaanmenoa...

Tuntuu et elämä on taas hukassa ja mä oon jumahtanu kattoo Gosspi Girlsiä, XOXO jne.

Lääkärireissut on jääny taasen hieman vähälle, mut lupasin itselleni uutenavuotena, vaikkakin nukuin sen yli, et parannan tahtiani käydä lääkärissä, enkä saa hirmusta "itkupotkuraivaria" siellä käydessäni. P.S. Viimeksi varastin sieltä papereita...joissa oli kirjoiteltu miusta hieman...krohom..alakanttiin..osastosihteerin allekirjoituksella. Ne löytyvät nykyään alueen kaatopaikalta, koska heitin ne kanttiinin roskikseen pölllittyäni ne hoitajan pöydältä..onneksi se ei edes ennättänyt nähdä koko paperinivaskaa...

Kaiken tämän lomassa koitan selvitä 7/7 työpäivistä, toppia ma-pe ja töitä la-su. Kyllä se tästä, joku keksi kahvin, jota Ainokin voi opetella juomaan juuri oikeaan aikaan.

Oon vedelly tässä lomaa niinku joulukuusta lähtien koulun puolelta. Onneks ku suorittaa nopeemmalla tahilla ni vapaitakin löytyy <3 I like! Ja nyt ku tää toppi on ohi (4 viikon jälkeen, päättyy pääsiäiseen, heh :D) ni sit onki enää lomaa, lomaa, koulun päättärit ja lomaa loputtomasti. Ehei, kesätyöt kutsuvat jo varmaan heti toukokuussa, onneksi. :) Samassa paikassa saan olla, ilman uuden paikan etsintää..mikä tekee minut vieläkin onnellisemmaksi.

Mutta kaiken tämän höpötyksen ja valtavan stressin ja unettomian öiden 24/7 jälkeen voin sanoa, ettei lähtö Kanadaan, meren toiselle puolelle oikeasti houkutellutkaan, ja onneksi työlupa-asiat menivät myttyyn ja nyt suunta olisi myöhällä syksyllä tuonne Irlannin puolelle. Oi vihreät niityt ja lammaslaumat ja ainainen TIHKUSADE. >:(( Tosin toivotaan,että Dublinissa ois vähän pirteemmät kelit ettei rupeis masentamaan kesken elämisen siellä..pitääkin ruveta kattomaan tota Emmerdalea :D Ja toivotaan et oikeesti pääsis täältä pois hetkeksi. Sielt ei oo niin kalliit liput tulla Suomeen vaikka joka 3 kuukausi lääkärikäynteihin. Jostain syystä haluun pitää oman kansalaisuuteni, en luota tarpeeksi hyvin ulkomaiden lääkäreihin. Espanja oli jo tarpeeksi hyvä kokemus tästä. :/

Jospa se elämä lähtis tästä taas selkenemään, pitäisiköhän vielä yrittää hakea AMK:n haussa jonnekkin, vaikkapa tradenomiksi? Lahti, Jyväskylä, Kokkola, Mikkeli vai Kajaani? No siinpä olisi hyvä "porkkana" jäädä vielä 3,5-4 vuodeksi tänne...hmn..jostain syystä ei houkuttele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.