IRC-Galleria

AnDy-AnSeLmiiNa

AnDy-AnSeLmiiNa

EläMä On VälillÄ vaaN NiiiN VaikEeTa.
Tuli juurikin mielee ne mun ala-asteen päiväkirjojen rustaamiset. Ne on nykyään tosi mielenkiintosta nukku... siis luettavaa. (ei väsytä, ei väsytä, ei vieläkään väsytä. EIPÄ) :D joo mutta niin. melkeen kaikki meni jotenki näin.
"moi päiväkirja. mä heräsin tänään kello 10. sitten menin kouluun. Siellä oli ekalla tunnilla äikkää sitte matskuu ja liikkaa. Kun pääsin koulusta niin olin annen kanssa. kun olin ollut annen kanssa niin kotona oli jo ruoka. Minä söin 2perunaa ja jotain lihajuttua. ja menen varmaan kohta nukkumaa. heippa."
:D en nyt ihan sanasta sanaan muista et meniks se nyt ihan noin. mut melkee joka päivällä oli yhtä mielenkiintosta tekstiä. Että kannattiko sitä ollenkaa ees kirjottaa päiväkirjaa. sitä mä tässä nytki mietin. :) en oo oikee ikinä ollu hyvä tarinoiden kertoja. tai siis ikinä. aina äikän aineista tuli jotain 7
siis pitkiä miinuksia. en oikee jaksa keskittyy... ainii... onks tässäki nyt ideana kertoa mun tänpäivän jutuista. tai siis eilisen päivän ku ei tänää oo viel oikee kauheemmin tapahtunu. tai olihan tossa keravan asemalla pari tai oikeestaa vaa yks ihan sairaan "hauska" jannu. jep jep. heidi ehkä tietää kans miten hauskasta tyypistä oikee puhun. :D voi helvetti et kello on jo paljon. aaaarrrgghhh. no en jaksa kirjottaa nyt kyl enempää. en en en yhtääääännnn. vitsi että pää kyllä sekoo tähän aikaan yöstä. mut ei se mitäää.... se on kyl aina sekasin. aamulla, illalla, päivällä, KÄNNISSÄ, tequila KÄNNISSÄ(varsinki),töissä, vapaalla, kotona, ja tietysti myös yöllä. jep jep. eiku siis okka siis :D eiku eiku. mokasin taas.

mä melkee meinasin runoilla jotain kivaa. mut ei okee sit onnannukkaa... :/
UUUUUNNNNIIIIAAAA.... <3<3<3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.