IRC-Galleria

AnDy-AnSeLmiiNa

AnDy-AnSeLmiiNa

EläMä On VälillÄ vaaN NiiiN VaikEeTa.

Tänäääännnn.... :)Perjantai 20.06.2008 05:02

vittu jee... mä pääsinki vuoropäällikkökoulutuksen läpi.... arvosanalla hyvä... mulla kuulemma köytyy tietotaitoa mut pitäis vaan uskaltaa jakaa sitä.... miks ihmeessä... haluun olla ainoo joka osaa ja tietää... emmä niitä muille haluu jakaa... en tietenkää... hei haloo... mua ei taas vaan ymmärretty siel. jos ois ni oisin suoriutunu siitä kiitettävästi... perkele. pitäisköhän ottaa puhelu kenttäpäällikölle ja selittää tilanne ja vaatia kiitettävää todistusta... jooo.... sen teen. :) no ehken kuitenkaan.
ainii mussa on jotain outoa. mun nimi on Anna-Maija ja oon poika. jeee.... kiitti vaa äiti ku oot tehny musta kummajaisen. ehkä johtuu myös siitä tai saattaa johtua että mun äitin nimi on päivi. miettikää biisiä "poika nimeltä päivi" jep jep. tää mun kummallisuus johtuu siis vaan ja ainoastaan siitä. :D joo... on mulla rankkaa... nyt kerron pari tosi hauskaa (joo just) juttua. meijän ihana pomo luovutti mun käsiin tosi hauskan sähköpostin, tässä tätä nyt tulee:

Tässä näkökulma positiiviseen ajatteluun:
Kun työsi tuntuu raskaalta ja tylsältä ja olet juuri vaipumassa masennukseen eikä mikään suju niin kuin pitäisi, tee näin:
Tun lähdet töistä, käy ostamassa apteekista Johnson&johnson-merkkinen peräaukkokuumemittari. avaa pakkaus ja lue käyttöohje.
Sieltä löydät lauseen "...jokainen kuumemittari on henkilökohtaisesti testattu tehtaallamme".

Sulje nyt silmäsi ja toista ääneen vähintään viisi kertaa: "olen onnellinen, että en työskentele Johnson&Johnson:in tehtaalla laadunvalvontaosastolla, olen onnellinen, että en työskentele Johnson&Johnson:in tehtaalla laadunvalvontaosastolla..." Jep JEp. :D

hyvä juttu nro2:
Seuraava herra pysäytettiin ylinopeudesta, konstaapeli käveli taas ikkunalle (kuten niillä on tapana). Kaveri veivaa ikkunaa auki, ja poliisi heti moittii: "tuli ajettua hieman ylinopeutta" Jätkä katteli sekunnin ihmeissään, ja vastas "Mulle on käyny joskus ihan samalla lailla" ja veivas ikkunan kiinni. :D jep jep. taas.

No laitetaa viel yks:
Luuletko että sinulla menee huonosti?
Kuvittele tätä: olet siamilainen kaksonen.
Veli on homo, sinä et. Ja veli menee treffeille.
JEPJEPJEPJEPJEP... joo...
ÖÖÖÖIIIITTTÄÄÄÄÄÄ....!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.