IRC-Galleria

AnDy-AnSeLmiiNa

AnDy-AnSeLmiiNa

EläMä On VälillÄ vaaN NiiiN VaikEeTa.
Aamulla heräsin kipsi jalassa, ajatuksissa pelko et joudun pyörätuoliin. Konkeloin idalta assalle ja sieltä taksilla himaa. Soitin ARVAUSkeskuksen ensiapuun ja varasin ajan, koska mu toinen jalka oli aikas pahan näkönen ja kipee. noo.. Mulle sanottii et tuu siinä 15yli12 aikoihin. menin sinne siis oottelee.
Ootin 15min kunnes ärsyttävän näkönen lekuri avas oven ja huus ÄIJÄNEN! sinne sitte lähin käppää peloissani.. kättelin lääkäriä ja istuin tuoliin. no. siinä sitte se lekuri katto mua kummissaan ja sano :"sulla on siis jalka kipee". joo. molemmat. :D no se käski ottaa sukan pois ja samalla rupes kattomaan konettaan. sit se päätti ONNEKS kuunnella et mitä se mun edellinen lekuri oli sanonu mun jalasta siis toisesta jalasta. siis siitä mikä oli jo kipsissä. ja siinä se oli kuulemma todennu, että kun röntgenlääkäri oli kattonu mun jalan kuvat ni ei ollukkaa murtumaa. sit se katto mua jotenki oudosti.. tai sillain että ihan ku mun olis pitäny jo tietää se. no se avas mun kuvat siis ne röntgenkuvat :D ja katteli niitä ja sano vaan sitte. et kyllä tossa joku murtuman näkönen näyttäis olevan. siin se sit zoomaili niitä eikä oikee sanonu mitää. sot se käänty mua päin ja sano et katotaanpas sitä toista jalkaa.. vähä aikaa se käänteli sitä ja sano että varmuuden vuoks kuvataan se jalka vielä.
Lähin konkkailemaa vihreetä viivaa pitkin alakertaa, röntgenii. kun sit sinne pääsin ni soitin sellasta kelloa et joku tulee vastaanottamaan mut.. :) se oli tosi ystävällinen ja kiva nainen joka tuli sit siihen. se katto mua jokseenki huvittuneena ja sano et voit mennä tohon penkille istumaan ja riisua jo valmiiks villasukat pois. jep jep. sit vaan sanoin sille. et ei sitä jalkaa kuvata ku se on jo kipsissä. se katto koneelta että joo.o vasen jalka siis ja sit katto mun jalkoja. siinä se vähän hymähti ja sitten vasta kattoki mua huvittuneena. oliko hieman ehkä noloa. :D
Kävin sitten taas siinä röntgenhuoneessa kuvissa ja siitä lähin sitten takasin yläkertaan. Hetken siinä seisoskelin kunnes taas se sama tyhmä lääkäri huus mun sukunimee.. helvetti et on outoo miten ihmiset aina kääntyy kattomaan ku joku huutaa sitä nimeä.. eihän Äijänen nyt niin paha oo.. :D
no kävelin sinne huoneesee taas ja istuin tuoliin. ja se lekuri sitten sano et oli soittanu sille röntgenlääkärille ja vielä varmistanu että murtumaa ei ole. :) sit se käski mun mennä taas oottelee et hoitaja ottaa mut vastaan ja poistaa kipsin. oke.. niin mä sit tein. vihdoin pääsin sinne ihanaan huoneeseen missä mulle se kipsi laitettiinki. ja sen tietysti tuli ottamaan pois sama joka sen oli siihen laittanukki. jep jep. kiitti vaan kaverit teksteistä kipsissä.. ne hoitajat rupes heittää kaikkee niistä.. :D ne selitti jotain ihme juttuu ja nauro kokoajan. kiva et niillä on kivaa töissä.. jaksaa paremmin. :)
No sit ku kipsi oli poistettu ni menin takasin sen lääkärin luo ja se vielä katto sitä jalkaa.. paineli ja käänteli.. helvetti et sattu. sen mielestä siinä oli jonkunlainen venähdys. joo. toivotaan et se arvas oikein. :D sit se rupes selittää kaikkee mitä voi tulla jos kipsiä pidetään turhaa jalassa. :D verisuonientukkeuma ja jotain vakavempaa sydämeen liittyvää mitä en nyt enää muista. ja sit se sano et no eiks oo ihan kiva ilman sitä kipsiä.. mä olin vaan sillain et no JOO.. se varmaa luuli etten ois halunnu sitä pois. sain uuden saikkulapun viikoks eteenpäin.. jee mä pääsen töihin viikon päästä..!!
Kaikista eniten mua mietityttää et millonhan ne ois mulle ilmottanu ettei oo murtumaa jos en ois ite menny sinne..??!! et hyvässä hoidossa oot kyllä jos meet arvuuttelemaan sinne et mikäs vois olla. et aika helvetin hyvä et menin. JEEE ei enää KIPSIÄ... mä oon niin ilonen. :)))
Sit ku pääsin himaan ja ku kävelin rappusia alaspäin ni löin kantapään rappusen reunaa.. tuli taas todettua että kyllä se anskuki kaikki maholliset kirosanat osaa.. pidin kaiteesta kaksin käsin kiinni ja huusin. hyvä etten ollu taas nenälläni.. :D eli siis kipee on kyllä toi saatanan jalka. toivottavasti se nyt kuntoutuis viikossa ni voin sit hyvillä mielin taistella töissä.. :)
Siinä oli mun tän päivän kohokohta.. :D Kiitos ja HEI.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.